sen zaten dünden hazır sopa atmaya banakaydirigubbakcemile çekerim saçlarını bende böleekaydirigubbakcemile3
raziyecim iyi bari en azından için rahatlıcak sonuçlara göre ilaç falan verir çünkü biliyorum çekilir gibi değildir sancısı.
kızlar aniden çıkarsam kusura bakmayın olurmu
ay bide pantolonları artık sıkıyor biliyormusunuz ayyyy
ayyyy ne güzel işte rahat şeyler giymeye özen göster deryacım ama yeğenimi bunaltma gamyoncuiremsu
Görüşürüz Asiye kolay gelsin:a015:
sinem hoşgeldin bende tam gördünkü kırmızı kart diyecektim takvimin yanlış olduğunu yazmışsın..inşallah hamişsindir...a.s.
sinemcik hayatım hoşgeldin nasılsın bakalımmmmm
valla şebocum bende belirtiler şu anda +regl ile aynı dicem oklavaları üzerime çekicem
ayın 28 ini bekliyorum takvimim yanlış olmuş
kısmet kasık ağrılarım pek yok sadece kara ara ağrıyo 5 dk kadar
göğüslerim ağır okadar hayırlısı hepimize
cümleten hepinize günaydınlarrrrrgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
biraz moralim bozuk oklava işini esmama bırakayım dedim ama o çoktannnn eline almış bile yakışmış hamişim devammmmkaydirigubbakcemile5
neyse işte benden bu kadar bu arada moral bozukluğu benle ilgili değil yanlış anlayıp sizde sallamaya başlamayınklava:
hepinizi öpüyorum canlarımmmŞenizŞeniz
benim göğüslerde tık yok :1no2:
senden bir gün sonrada benim günüm bakalım geçen ayda göğüslerde tık yoktu ondan diyorum bende olmadı galiba diye,
ayşemmmmmm günaydınnnnnnnnn gülümmmmm..
kızlarr ben yemeğeee cokacimcoook gidiyorumm görüşürüzz
selam kızlar kaynatmışınız gene. noldu ayşe niye moralin bozuk peki hayırdır. kim seni üzdüyse gelip icabına bakalım hayatım. sinemcim selam hoşgeldin. sinem merve emel size söylüyorum siz hamişsiniz... kızlar başka yolu yok. e ben ve raziye de hamiş. başka kim kaldı hamiş olmayan aaaa aslı var o da hamiş. burasıda hamiş kaynıyo umudumuzu umut olsun diyen hamişlerin topigi burası heyooooooooooooo
farkettim sinemcim ama önemli değil ha ben ha merve dimi ama. iyiyim hayatım ben bu aralar çok sıkı çalışmalıyım bebek için. çalışıyoruz da. bu arad ayşem kız sende hamişsin heeeee orda adını yazmadım diye kızma sakın. sen zaten üstüne gördüğün için yazmadım hemen ekliyorum.
bu arada ben yarın itibarıyla üç dört gün yokum kızlar kocişle başbaşa kalıp çalışmak için bozcaadaya kacıcaz kısmetse. pazartesi yada salı döneriz beni merak etmeyin emi. akşama kadar burdayım ama hemen çıkmıyorum. eeeeeee başka başka herkes yemeğe mi gitti ? senin kaç günün var sinem ?
canım sen yaşan bebeğine kıymadın ya sakın kötü olma sana göre bişey değil buEsma ya çok güzelmiş ama bende kürtaj oldum isteyerek değil ama fena oldum kıs
ya nette okudum paylaşmak istedimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
esma seni dizlerime yatırıp bir güzel döverdim ama neyse kız bu neeesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?