erkek kısmı biraz oturaklı olur ama:roflol: ama olsun seninki yinede sana benzesin..Eşin şanslı sabahları gülerek uyanan birine sahip...Valla sabahları bende eşimde çekilmez oluruz:jeyyar: zaten çocuk bize benzerse sinir küpü olur...kafamçokkarıştı
aslım olmuş takvimin güle güle kullannn aslımm senle hemen hemen aynı günlerimiz gene bakalım var mı belirti hiç?
gülşenimmm hadi bakalım hayırlı olsunn birtanemm
ellerine sağlık derya olmuş tabi....nerdesin sen kaçak...mide bulantına gelince pek bir bilgim yok ama sanırım bir ara esmanında mide bulantısı kesilmişti..gerçi onunki yeniden başladı :))) sen içini ferah tut..
deryacım hoşgeldin canım bence sorun yoktur bu kadar düşünme demek bebiş yerleşti artık annesinin miğdesini bulandırmıyor bu arada lekelenmen ve eşinle bebiş olayın ne oldu uzun zamandır denk gelemedikte merak ettim canım
tşk ederim canım çok sağol ya aslında pek bişey yok şuan sadece arada soldan sancı giriyor birde göğüslerim yine şişti çok acıyor canım varya sonunda biz senle her yada geç birlikte hamiş olucaz sende varmı bir durum.
hamişlerim allahım inş bizede sizin gibi heyecanlar yaşatacak bizimde miğdemiz kötü olucak doktora gidecegimiz günü sabırsızlıkla beklicez dimi hamişler çok ama çok dua edin bize bizde size ve bebişlerinie ediyoruz
yok kızlar ya hiçbir şey sanırım bu ayda olmadı dicem yicem sopayıEsma oğlun sana benzeyecek demekki..Senin gibi yerinde duramayacak..şen şakrak olacak...ne güzel... Gülşen cim darısı başına..Tabi nazmiye birde sana..
bu arada mervecim varmı belirti felan? Raziye senin kırmızı kartlar tamamen başladımı? Ben sarı karta devam...
maalesef canım dün dr.gittim yine bu defa denizliye gittim 21,günü progestron hormonuna bakalım dedi eşimin spermografi sonucuna baktı bu o kadar iyi değil dedi daha detaylı yapıyoruz biz dedi önümüzdeki hafta yine gidecez o da aynı şeyi söyledi çocuğunuz olmaz demem ama biraz süre alabilir dedi bakalım hayırlısı artık umarım canım sende üstüne görüyorsundur hayatım:1hug:
yok kızlar ya hiçbir şey sanırım bu ayda olmadı dicem yicem sopayı
hadi canım hayırlısı raziyecim peki senin iltihap için bişi dedi mi
bu şarkı çalıyordu size sözlerini yollayayım dedim..
sinemcim sen ne alemdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?