işte sinemm tam bende öle yapmak istiyorumm şölee buzz gibiii ıceteaa olcak içinde buzlarlaa gelcek masama çıkartcam ayakkabılarımı.. dur kız niye bu hayalimi işyeriyle süslüyorumm evimi hayal edeyiimm balkonumda uzattım ayaklarımı kızlarr şuann ohh miss gibi havayı çektim içime hafifte rüzgar essin serinleyim ama :) hayal ya tam olsun barii..
içmeyin kahve bebişe zarar gelin bize ıcetea ısmarlayım..
he işte ne güzel söylüyosun o zaman dosyaları şöyle havaya fırlat ayaklarını uzat bide kahve söylehihoyyythihoyyyt
bi de bana söyle sonra fal bakarıs oleyyyyyyyyyyyyyyyy
içmeyin kahve bebişe zarar gelin bize ıcetea ısmarlayım..
oh ne güsel valla :)
bizim balkonda toplanalım esiyo şu an hem laflarıs süper valla :)
işler yoğun sıcak ta üstüne eklendi :uhm:aynen ya benimde işim çok ama:) raziyecim hayırdır kız niye kafan allakbullak?
evet herkes aynı demekkii...Raziye canım sen doktora ne zaman gidecektin? Ben hala olamadım regl biliyormusun?(((
amin raziyecim...:Saruboceq: inşallah sende de ciddi bir sorun çıkmaz hayatım....Sen eşinin ilaçlarını içirmeye özen göster..sonuçta iltihap geçici birşeydir...
zaten doktor yumurtalıklarımın gayet güzel olduğunu söledi iltihap için gerekirse bevliyeye göndeririz dedi eşimin sonuçlarına baktı bir daha istedi aynı testten ama bebek olmaz demem dedi biraz zaman alabilir dedi senağlama kociş de biraz anladı ciddiyeti sanırım içer artık :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?