canım maşallah girmediğin topik kalmamış cüzdandaki eski sevgili resminden kısıra 3. aşılaması tutandan doğum gününe ee nasıl takip edeyim seni akıllım bi yerde durmuyon kiiiiiklava: klava: klava:
canımmmmmmmmmmmmm:1hug:
ALLAHIM hepinizin gönlüne göre verir inşallah
gunaydın esma cım eve t ya ne guzel cumartesı herkes evınde bız ısteyız yaaa:(((((nasılsın canım
günaydınhihoyyyt esma nazmiye evet bugün herkes yatıyor ne güzel keyifler nasıl iki hamişin arasında kaldım dur bir dilek tutayım :Saruboceqaalahım beni de onlar gibi hamiş yap amin)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın canımmm işde bende her cumartesi olduğu gibi bugünde sendrom var cumartesi sendromuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın esma raziye nazmiye hepinize hayırlı günlera.s.
sen bugün öğleye kadar çalışıyorsun dimi esmacım yanlışmı hatırlıyorum:teselli:
evet canım saat 1.30 kadar bunun için işe gelinmez aslında ama çok yoğunum
esmam nazmiyem razişim seherim günaydınnnnnnnnhihoyyythihoyyyt
sinemim hala uyuyormusun bakim sen uykucuuuuuuuuuuu:roflol::roflol:
eee diğerleri nerdeeeee huuuuuuuu gülşenn şebbooo merveeeee rahelllll deryaaa asişşşş aslııııı nerelerdesiniz huuuuuuuu üsküdarda sabah olduuuuuuu bu topikin uykucusu benim hanımlar kalkın çabukkkkkkkkkklava: klava:
nasipim gel artık yahu özledimmmmmmmmmmm:1hug:
günaydın ayşecim hoşgeldin nasılsın hihoyyyt
iyi diyeyim iyi olayım değil miiii
sıcak çok sıcak
sıcak dahada sıcak olacakkkkk
desemmmmmmm:roflol::roflol:
pişiyorummmm anassınııııı
eee sende ne var ne yokkkkkgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
aşkolsun ne kaynatıyoz ki sadece hal hatır soruyoz sensiz kaynatılır mı hiç kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3Kaynatin bakalim bugün bensiz terbiyesizlerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?