hayrola nazmiye kimdoğum yaptı??
ha bu arada eşimin yeğenide doğum yaptı istanbula geleceğim istanbuldakilerin dikkatine
hoşbulduk canımmmm inşallah 6 gibi çok iyi olacammmm şimdi hafif endişe var desemmmmmhoşgeldin nasip hoşgeldin ayşe nasılsınız bakalım
ay kızlar çok sinirim bozuld şimdieşim aradı yarın doktora giidicektik beraber bizim doktor tatile çıkmış şimdi taaaaa haftaya cumartesiyi nasıl beklicem((
üzülme sehercim görmesen de hissedebiliyorsun dimi o hep senin yanında :CüvCüv:ay kızlar çok sinirim bozuld şimdieşim aradı yarın doktora giidicektik beraber bizim doktor tatile çıkmış şimdi taaaaa haftaya cumartesiyi nasıl beklicem((
inşallah minik keseni göreceksin kimbilir belki minik kalbinin atışınıda inşallah canım sağlıklı gebelik geçirirsin sonunda sağsalim bebişini kucağına alırsın canım:1hug:hoşbulduk canımmmm inşallah 6 gibi çok iyi olacammmm şimdi hafif endişe var desemmmmm
başka doktora git diyecemmm olmuyor canım yaa şöyle düşün bebişin seninle ve sağlıklı bir hafta beklemek nedir ki yeterki o hep yanında olsunnnnn:CüvCüv:
herkeze günaydın kızlar emel güzel yazmışsın canım
pınarcım hadi bakalım bekliyoruz ikizlerini
günaydın aiye slı esma diğer kızlar nerdesiniz nasip emel emeyücel merve merve2 şebnem pınar gülşen nazmiye ayşe seher unuttuğumuz varsa kusura bakmasın herkese hayırlı cumalar
kızlar bugün heryerim ağrıyo ya ilaçlarımı içtim ama hasta olamıyorum ya ondan galiba resmen robot gibi yürüyorum
benide yazın listeyee bende bebiş istiyorummmmsenağlama
ya kızlar bişi sorcam geçen hafta cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum bugün ya da yarın bi test yapsam çıkmazmı yaa, çok sabırsızlanıyorummmm :tomato:
selam milletttttkaydirigubbakcemile3
cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun göbişleriniz bebiş dolsun inşallahhhhhhhh
nazmiyem Allah analı babalı büyütsün arkadaşının bebişiniiiii darısı hepimizin başınaaaa
nasipim huuuuuuu hiç görmüyon bizi yahuuuuu:1hug:
şebbom esmam mervem gülşenim rahelim aslım seherim asişim razişim sinemim pınarım nikolüm emelim yeni gelenler arada ceeee diyenlerrrrr öpüldünüz anacımmmmmmŞenizŞeniz
ay kızlar çok sinirim bozuld şimdieşim aradı yarın doktora giidicektik beraber bizim doktor tatile çıkmış şimdi taaaaa haftaya cumartesiyi nasıl beklicem((
hoşgeldin pınarcım hayırlısı olsun canım inşallah emeklerin boşuna gitmez bebişine kavuşursun bitanem
pınar hoşgeldin canım...inşallah göbüşün bebişle dolar hayatım...emeklerin boşa çıkmaz...
sehercim sen de üzülme canım...bak mercimeğin sağlıklı seninle beraber daha ne istiyosun...haftaya görürsünüz inşallah...
ayşecim sen de hoşgeldin...nasıl gidiyo hamişlik...
nasip seni görmek ne güzel canım...listede benim günümü 3 aralık diye yazar mısın canım...bakalım o güne kadar çalışalım da...
topiğin diğer güzel hamişleri ve adayları...öğle mahmurluğu mu çöktü üzerinize ne?bugün ben geldim..şimdi de kimsecikler yok...hadi gelin yaaa...nerdesiniz?
evet canım allaha şükür iyi işte amin canım rabbim dualarımızı kabul eder ve bebşlerimizi verir inşallah herkes yoğun sanırım
canlarımmmm sanırım bugün kontrolden sonra girebilirsem anca işte yazarım size durumu şimdilik çıkayım yengem yeğenlerim gelecek birazdan inşallah onlardan fırsat bulurumda size sonucu haber veririm iki tane tatlı mı tatlı canavar gelecek
pınarımm inşallah bu gördüğün son kızmızılar olurrrr bebişlerin sana gelirrrr adetin şöle bi 10 ay kadarcık ertelenirrr inşallahhhhh:1hug:
razişimmm canımmmm inşallahhh Rabbim hepimize nasip ederrrr bebişlerimizi kucağımıza almamızıııııa.s.
nikolümmmm hafiften bulantılar başladı yani çokkkkk iyi gidiyorrrrr-arkadaşım dedi bulantıların olması bebeğin büyüdüğünü gösterirmiş-bebişim büyüyo inşallahhhhhhhgamyoncuiremsu
ve diğerleriiiiiiii şimdilik hoşçakalınnnn inşallah 7 gibi burda olacammmm birilerinden fırsat bulursammmmm:a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?