doğru asiyecimm ya sıkıntı yapıyor insana haklısın bende bekliyorum insan hamiş olmak isteyince gelmesin diye bakıyor şimdi ise olalım diye bakıyoruz::)))
emelcim maşallahhh tosununa haydi annesi artık ismini belirleyin bizde ona göre sevelim dimi?
canım elımde kaln son ısımler doğukan-eğe-efe (kendı annem doğukan dıyor) bakalım baba son karar asamasında artık ya kızlar ogluma annem neler neler almıs bayıldım hepıcıne getırsede sızede gostersem artık
efe güzel bence bakalım hangisi olcak oğluşunun adı. ya bende kıyafet almak istiyorum bebek olmadan alsam olmaz mı hevese geliyorum ya
canım elımde kaln son ısımler doğukan-eğe-efe (kendı annem doğukan dıyor) bakalım baba son karar asamasında artık ya kızlar ogluma annem neler neler almıs bayıldım hepıcıne getırsede sızede gostersem artık
efe güzel bence bakalım hangisi olcak oğluşunun adı. ya bende kıyafet almak istiyorum bebek olmadan alsam olmaz mı hevese geliyorum ya
Kızlar bu arda 67 kg olmusum doktor tatlı hamur ısını kes yoksa 4 ayda 10 kğ daha alacaksın dedı
iki isim düşünürsen doğukan efe güzel olur ikiside güzel..hihoyyytgüle güle giysin cnm inşallah..
dur asiyecim biz senle beraber başlıcaz almaya ozaman hamişlerimiz doğurmuş olcak bizim aldığımız minnacık kıyafetleri görünce heveslencekler ikinciyi yapcaklar:roflol:
kaç kiloyla hamiş kalmıştın sen kaydirigubbakcemile3
iki isim düşünürsen doğukan efe güzel olur ikiside güzel..hihoyyytgüle güle giysin cnm inşallah..
dur asiyecim biz senle beraber başlıcaz almaya ozaman hamişlerimiz doğurmuş olcak bizim aldığımız minnacık kıyafetleri görünce heveslencekler ikinciyi yapcaklar:roflol:
emelcim valla canım nasıl almak istiyo bilemezsin kendimi zor durduruyorum bide hamile olsam ne yaprım allah bilkafamçokkarıştıir
benim de bebişim olmadan daha kız bebiş kıyafetlerine deliriyorum resmen...ya bi de pamuk bi kızım olursa naparım bilmem...yerim ısırırım onu heryerinden...allah biliyo ya kızım olsun çok istiuorum...eşim de bana inat erkek diye tutturuyo...tabiki sağlıklı olsunda en önemlisi o...ama herkesin gönlünden bi şey geçiyodur dimi?siz neyiniz olsun istiyosunuz kızlar?
canım benım bende çok kız ıstemıstım esım fark etmez dıyordu ama bankadakıler anlatıyo cınsıyetı sordugumuzda tabı erkek ne olacak baska demıs allah bıze erkek evlat verdı bırde sag salim dogarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?