aslıcım maşallah göbişine......ohh ne güzel yasal izinler konuşuluyor ama ben mümkünse 37.haftaya kadar burdayım....seher mandalina ve kivi diyorum başkada demiyorum:))
bu arada bende şimdi yazarken dahi hissediyorum bebeğimi harika bir duygu....zaman ilerledikçe daha anlamlı hareketleri kızlar...2-3 hafta öncesinde acaba dediğiniz şeyler bu haftalarda o kadar net ki....allah sağ salim doğmalarını kısmet etsin....bu sabah eşimin kızkardeşi doğum yaptı bende az önce işe döndüm ama inanın aklım kaldı bebekte:)) çok sabırsızlanıyorum şimdi bebeğime kavuşmak için....çok çabuk geçsin zaman çokkkkk......saatler ayaklarına bassın birbirinin ve mart gelsin ,nisan gelsin,oğlum gelsin.....
ben de okudum! ama çok fazlası zararlı diye okudum. babamların komşusu çokk yerdi, eşi sabah kahvaltıda bile sarımsaklı yoğurt yiyo derdi, 6 tane çocuğu var:roflol: yemese nolacaktı bilemem artık! ama kocişleri tamamen mahrum etmeyin kızlar, çok faydalı. arada yesinler.kızlar sımdı gazetede okudum faydalı olan sarımsak erkekler ıcın zararlıymıs karaciğer emzimlerini etkilediği için sperm hareketliliğini azaltıyormus...bilgilerinixeee
aklına kötü şeyler getirme gülüm, Allah kucağına almayı, eşinle büyütmeyi nasip etsin:Saruboceq:Evet ızlar napayım korkuyorum işte
amin:Saruboceq:aslıcım maşallah göbişine......ohh ne güzel yasal izinler konuşuluyor ama ben mümkünse 37.haftaya kadar burdayım....seher mandalina ve kivi diyorum başkada demiyorum:))
bu arada bende şimdi yazarken dahi hissediyorum bebeğimi harika bir duygu....zaman ilerledikçe daha anlamlı hareketleri kızlar...2-3 hafta öncesinde acaba dediğiniz şeyler bu haftalarda o kadar net ki....allah sağ salim doğmalarını kısmet etsin....bu sabah eşimin kızkardeşi doğum yaptı bende az önce işe döndüm ama inanın aklım kaldı bebekte:)) çok sabırsızlanıyorum şimdi bebeğime kavuşmak için....çok çabuk geçsin zaman çokkkkk......saatler ayaklarına bassın birbirinin ve mart gelsin ,nisan gelsin,oğlum gelsin.....
aylincim sana kaç gün kaldın nasıl durumlar
adete mi kaç gün kaldı? canım, ben hamiş diilim galiba, öyle bi ara acaba dedim ama benden müjde beklemeyin inşallah eşim askerliği bitirene kadaryerimseniben
uykum var başım ağırıyor evdede bir ton işim var allahım bana sihirli bir değnek hokuz bokuz yapayım evim toplansın işlerim bitsin of
kızlar nasipin oğlu yazdı şimdi bana nasipi hastaneye kaldırmışlar başağrısından dolayı migren sanmışlar ama sanırım boyun fıtığıymış öyle dedi oğluşu. inşallah en kısa zamanda iyileşir aramıza katılır..
kızlar nasipin oğlu yazdı şimdi bana nasipi hastaneye kaldırmışlar başağrısından dolayı migren sanmışlar ama sanırım boyun fıtığıymış öyle dedi oğluşu. inşallah en kısa zamanda iyileşir aramıza katılır..
kızlar nasipin oğlu yazdı şimdi bana nasipi hastaneye kaldırmışlar başağrısından dolayı migren sanmışlar ama sanırım boyun fıtığıymış öyle dedi oğluşu. Inşallah en kısa zamanda iyileşir aramıza katılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?