evet cnm aynen öle tamam ozaman çok sağol tatlım.. asiye sen peki hiç düşükle ilgili bir test yaptırdın mı
Yaptırmadım tatlım hatta bu sefer başka doktora gittim ya neden yapılmadı dedi bende bilmiyorum bişey demedi dedim o da bana düzenleyici verdi bitince hasta olcam ondan sonra gel bakalım dedi cnm. ilaç bitince gidicem bakalım ne testi ypcak
tamam cnm benimde güvendiğim doktorum hiçbişi istemedi hatta iki ay sonra folbiola başla gebe kaldıgında görüşürüz dedikaydirigubbakcemile3 ama ben genede toxoplazma gibi buna benzer testleri yaptırcam nasılsa hamile kalıncada bakılıyor o testlere önceden yapılsın diye düşündüm.. sende git bakalım doktorun neler isticek..haberleşiriz gene.
Amın canım allah bıran önce senınde kucagına bebegını almayı nasıp etsın ben emel ısım ne acaba
hoşgeldin rasema ben asiye inşallah kısa sürede sende bebeğine kavuşursun canım
Hepimizin umudu o kafana takmamak önemli gerçekten bebek yapmaktan vazgeçip hamile kalanları falan çok duyduk bu sitede işi akışına bırakmak lazım ama korunmadan 1 yıl bebek olmuyorsa doktora gitmek gerekiyor canım kaç yıllık evlisin
hoş buldum canım.güzel dileklerin için çok sağol.bu arada adım semra bir 2,5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyorz ama olmuyo ya hiç olmazsa acaba bir sorunmu var diye düşünmekten kendimi alamıyorum.yarın dr a gidecem inşallah güzel haberlerle gelirim.hoşçakal
hoşgeldin semracım kaydirigubbakcemile5
mervecim dogum günün kutlu olsun mutlu ol senlerce sana moncuktan taç yaptırdım konacak pencerene geç oldu ama kusura bakma
rahel ismin mervemiydi unuttum kusura bakma iyiyim sen nasılsın :uhm:
bu topigin sahibinin ismi nasipmi??????????? bende listeye yazılmak istiyorum bende sana kızayım bana hoşgeldin yokmuklava:
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun
Aslıcım muayene özelden testler ssk dan mı olcak cnm yanlış anlamadım de mi ilacım bitsin de bakalım bende giderim ona.
yok cnm şebnem buay hamile kalsın diye bekliyorduk ama olmadı kürtajıda polipi almak için yapıcaklar.mervecim bende izledim o haberi ya nekadar acı birşey ya allah kimseye yaşatmasın
şebnemcim noldu ben pek anlamadım hamilemiydi kürtaj olacak ben adeti gelmedi yeni hamile olacak sanıyordum yeni katıldımya kusura bakmayın bilmiyorm ama şebnemcim geçmiş olsun
hoş buldum canım.güzel dileklerin için çok sağol.bu arada adım semra bir 2,5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyorz ama olmuyo ya hiç olmazsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
günaydın asiyecim..nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?