günaydın mervecim...ne var ne yok..biraz hafifledimi adetin...
hoşgeldin semracım kaydirigubbakcemile5
mervecim dogum günün kutlu olsun mutlu ol senlerce sana moncuktan taç yaptırdım konacak pencerene geç oldu ama kusura bakma
rahel ismin mervemiydi unuttum kusura bakma iyiyim sen nasılsın :uhm:
bu topigin sahibinin ismi nasipmi??????????? bende listeye yazılmak istiyorum bende sana kızayım bana hoşgeldin yokmuklava:[/Q hoşbuldum canım günaydın
Semracım tekrar hoşgeldin 4 ay bişey değil cnm ya ancak bebeğe hazırlar vücut kendini. 1 yıl olmazsa doktora gidin diyorlar yine sen doktora gitmek istiyorsan git inş bişeycik çıkmaz da bebiş sahibi olursun
aahh teyzişkommm gelmişşş nasılda herkesi tek tek saymışş unutmazmışdakaydirigubbakcemile3Merve2 canım biraz geç bir kutlama olacak ama "herşey siyah beyazken sen hep mavi bir düşte gizlen emi"doğum günün kutlu olsun canım..
Mervem teyzem rüyan hayır olsun inşallah..en kısa zamanda sağlıklı bir bebek gelsin sana..
Şebom canım sanada büyük geçmiş olsun..En kısa zamanda aramıza döner ve bize mutlu haberler verirsin inşallah..
diğer kızlar Asiye,nazmiye,raziye,Nasip,Gülşen,Emel,Aylin,Ayşe,Seher,Pınar,Sinem,EsmaFeyza ve yeni gelen arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir..
günaydınn semracımm..arkadaşlar hepinize günaydın
aminn cnm ya ben senin pembe takvimi görünce gene bir garip oluyorumkaydirigubbakcemile3günaydın kızlar....hayır olsun mervem...aslıcım detaylıda görürsün çünkü çok net oluyor
Merve2 canım biraz geç bir kutlama olacak ama "herşey siyah beyazken sen hep mavi bir düşte gizlen emi"doğum günün kutlu olsun canım..
Mervem teyzem rüyan hayır olsun inşallah..en kısa zamanda sağlıklı bir bebek gelsin sana..
Şebom canım sanada büyük geçmiş olsun..En kısa zamanda aramıza döner ve bize mutlu haberler verirsin inşallah..
diğer kızlar Asiye,nazmiye,raziye,Nasip,Gülşen,Emel,Aylin,Ayşe,Seher,Pınar,Sinem,EsmaFeyza ve yeni gelen arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir..
Merve2 canım biraz geç bir kutlama olacak ama "herşey siyah beyazken sen hep mavi bir düşte gizlen emi"doğum günün kutlu olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?