kız amma alıngan çıktın onlar asla bızı habersız bırakmazlar buraya gıremeseler msn ye yazarlar kusum
kız herkes devamlı gelio sende öle yap diozzz ..
ama canım benim bende girmek istiyorum ama açık liseye yazıldım dışarıdan okuyacagım ocagın 25 sınavım var oyüzden zamanım az 12 kitabım var
ne dersi çalışıyorsunn
hiç girmessen unuturuz anacım ama böyle arada gelip ce dersen unutmayız. tabi biz ceee den fazlasını istiyoruz ama idare ediyoz hamişlerimizi hamiş adaylarımızı yoksa biz çok meraklıyız beş ay hiç girme haber verme burda noldu bu kıza diye meraktan çatlarız valla o yüsden dedim şaka şaka artık sen listeye yazıldın unutmayız seni merak etme
:1hug:
canım benim bende zaten hiç girmiyecegim demedimki arada girere yazrım tamam canım :içelim:
bak ne güzel birbirimizi savunuyoz bile varmı bize yan bakan heytt biz sanal alemin delikanlı arkadaşlarıyız sanal alemin gerçek dostları dimi kızlar hadi rastgele a.s.
günaydın kızlar...testi yaptım bu sabah...tek çizgi yanında çok belirsiz 2. çizgi çıktı...bugün kan testi vercem...o zamana kesin netleşir...acaba hamişmiyim?????????
günaydın kızlar...testi yaptım bu sabah...tek çizgi yanında çok belirsiz 2. çizgi çıktı...bugün kan testi vercem...o zamana kesin netleşir...acaba hamişmiyim?????????
kızlar hepinizin günü aydın cuması mübarek olsun...
Mervemmmm tebrik ederim...Bize bayram hediyesi verdin ne güzel..Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallahhhhh.. herkesi öpüyorum..a.s.Şeniz
günaydın teyzesinin fındığı :))))) Keşke be hayatım inan ne çok isterim ama ben ancaaa seneye haber verebileceğim size :)) 2009 Ağustosta tüp yapılınca :)))) Benden önce sizlerin haberini almakda güzel olacak benım için...
Eeee Merve2 belirtileri yaz hadi....Senden sonrakilere umut ışığı olsun :)))))
Benımde çenem düştü..))))
kızlar iyiki varsınız...canlarım benim...ne güzel bişey yaaa...benimle mutlu olan sevinen bisürü arkadaşım var....kan sonucunu da yazarım alır almaz...ama daha salak gibiyim...inanamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?