pınarcım bugün yoğun ya herkes az az uğruyorlar sana göre bişey yok cnm seni seviyoruz biz.
Merveden haber bekliyoruz test sonucu için temkinli bekleyiş içindeyiz canm
kızlar orda mısınız? slm verdim ama hiç görmediniz. bilmeden kırdım mı sizi?
selam kızlar pınar hoşgeldin ne var ne yok
yok pınarcım yazdım ya adaşım gelince seviniriz diye sanaydı cnm o
kızlar...test sonucum 431.5....
eveeeeeeeeeeeettttt...hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm.....
çok t44brik ederim mervecim2 allah analı babalı büyütsün inşallah canım bayram müjdesini aldık senden yaşasın
kızlar bende yoğunm bu gün malum yaron paydos işleir yetiştimreye çalışıyorum
aslıcım bebişle ilgili bilgileri yazarsın canım merak ederim bak bende bayram sonu giricem doktor öle dedi
kızlar emel gülşen pınar merve aslı asiye raziye emel burdakiler valla kusura bakmayın sabahtan beri acayip yoğunum direk olaya daldım mervemin hamişliğine çok sevindim geçmişi bile okumadım şimdi yine işe dönüyorum hepinizi öptüm sonra gelmeye çalışcam bu arada emelim inşallah sende hamişsindir hayatım yarın regl günün bizde yokuz ama inşallah bayram ertesi döndüğümüzde senin de mutlu haberini alırız innnnnnnşşşşşşallllllllaaaaaaahhhhhh :)
Mervem canım tebrik ederim...Allah sağlıkla doğmasınıda nasip eder inşallah...Darısı bizim gibi isteyipte bekleyenlere olsun umarım...
Nasip canım valla günüm yarınmı bilemiyorum...son zamanlarda aşılamanında etkisi sanırım adet döngüm düzensizleşti..inan bana ne çok isterim müjde vermeyi ama Allahım nasip etmedikce bu mümkün olmayacak sanırım...
pınarcım sana yetişemedim çıkmışsın..Ben iyiyim canım..senınde güzel haberlerini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?