Umudumuz Umut olsun

Hadi bakalım merve az kalmış tescilli hamileliğe
sinem bende pcoluyum canım ama hamiş kalabildim o yüzden pco yu kafaya takma
Bu ay tescillenen hamilelik az bildiğim kadarıyla temmuz daha bereketliydi. Tatilde bebek çalışması yapılmadı galiba :)))))))))))))))))))))

:roflol:
evet yaaaa gerçekten durum böyle gösteriyor:roflol::roflol:

evet ya ben sadece yumurtlama günlerinde çalıştım sıcaklardan mıdır acabakaydirigubbakcemile3

günaydın emel cım benıde unutmussun ama bende bıgun guncelledım lısteyıııısenağlamasenağlama

:1shok: hamişmiyim neyim herkesi unutmuşum...kaydirigubbakcemile3 Nazmiyem kusura bakma o zaman hayatım...seninde ellerine sağlık o zaman..
sinem merve siz hamişseniz bende burda oynayacağım sizin için...hihoyyyt Asiyenin dediği gibi bu ay çok çalışma yapılmadı sanırım..bu ay sıkı çalışacağım ama doktor izin verirse tabi..kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk:nasip gelse de listemizi güncellese ve beni 20 eylüle yazsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dün burdaydı yaaaaaaaaaaa
bu arada bana müsade akşam arkadaşlarla buluşcaz da kaşarımı aldırmam lazım pala çıkmıyım dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…