Hoşbulduk rasema nasılsın
ama bende haklıyım ortada bir hastalık var hiçbişekilde tanısı koyulamıyo.ayrıca ilişki sırasında canım acıyo.ne yara var ne kist nede test sonoçlarında herhangi bi sorun ama bu şişlik ne neden bana acı veriyo bu bilinmiyo razişim slm verdik borçlu çıktık misali başını ağrıttım ama sizlerle paylaşmak sorunlarımı azaltmasada beni rahatlatıyo.sağolun canım
Ismim sinem senin ismin ne canım allah iyilik versin
ah cnnmm çok sevindimm aramıza dönmenehihoyyyt çok yorma kendini olurmu cnmmgünaydın kızlar...aslıcım sanada günaydın canım...haklısın valla...hava izmir de bile dondurucu...ben de bugün tekrar iş başı yaptım bakalım...şimdilik yolunda herşey...sizleri çok özlemişim....
cnm hayırlı uğurlu olsn allah analı babalı büyütsün bende hala olduğum için bilirim süperr bi duygu kaydirigubbakcemile5Günaydın kızlar haftanızın güzel geçmesini dilerim.
Mervecim iyi olmana sevindim inşallah daha iyi olacaksın.
Benim yengem gece doğurdu kızlar hala oldun gece 2 de doğdu görseniz kara kızım o kadar güzel ki daha hastanedeler ilk defa keşke çalışmasaydım da yanlarında olabilsem dedim
günaydın aslıcımmmmm..hayırlı haftalar olsun.mervecim işe dönmene sevindim canım ama çok dikkat et kendine
asiyecim allah analı babalı büyütsün darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?