Ayneeennnn :)Yoğun mesai bitti yani haydi gözün aydın şimdi maaşı bekle bizim gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayneeennnn :)Yoğun mesai bitti yani haydi gözün aydın şimdi maaşı bekle bizim gibi
benimde 26 kasım pik 27 kasım çatlamaydı. beraber beklicez desene :)Ay benim de 21-28 kasım yumurtlama günleri 26 kasım da pik. 20-21-23- 25-26-27 değerlendirdimbakalım neler olacak
İdrar testim negatif adet söktürücü ilaç kullandım ya hala bisi yok yumurtalıklarım mı öldü naptıKızlar ben hala regl olamayınca stres oldum doktora gidiyorum çok da korkuyorum![]()
Allah hayırlısını versin inşallah stresli valla. Eveetttt beraber beklicez :)benimde 26 kasım pik 27 kasım çatlamaydı. beraber beklicez desene :)
Bunu takip etmedim hiç benDpo kaç senin
kan baktırdın mı hiç ? ilk önce kan sonra idrara geçiyor ya. birde ilacı bırakalı kaç gün oldu hemen bitirir bitirmez gelmiyor çünkü adet gelecekse bile bir hafta içinde geliyorİdrar testim negatif adet söktürücü ilaç kullandım ya hala bisi yok yumurtalıklarım mı öldü naptı
Benim 2. Ay oldu hsgden sonra bekliyorum bu ay bakalımEvet farkındayım da HSG’den sonra hamile kaldım HSG şöyle böyle diyenleri görünce Allah Allah dedim. O sıvı minik tıkanıklıkları açıyor demek ki dediğin gibi.
Kızlar merhaba testlerımı yorumlarmısınız en usttekı dun saat 16.00 da ıkıncı dun 18.00 da ucuncude bugun 16.20 de yapılan testım bu ay klomen kullandım dongumun 14. Gunu 16mm yunurta vardı doktor 28 ınden ıtıbaren gun asırı ıkı kere ılıskı dıye takvım verdı ben reglım bıttıgınden berı bır dolu bır bos ılıskı oldu zaten en son 23 kasım 25 kasım 27 kasımda oldu bugun yarın da degerlendırme yapacagım ama testım pıkmı pıke yakınmı ne zaman catlar bılmıuorum tabıbenimde 26 kasım pik 27 kasım çatlamaydı. beraber beklicez desene :)
Sen ne için çekilmiştin canımBenim 2. Ay oldu hsgden sonra bekliyorum bu ay bakalım![]()
Bugün dongumun 18. Gunundeyım sagda bır yumurtam vardı oazartesı gunu 16 mm suan kac mm oldu hıc bılmıuorum 20 mm gecmısıtır dıye dusunuyorum sımdıye kadarKızlar merhaba testlerımı yorumlarmısınız en usttekı dun saat 16.00 da ıkıncı dun 18.00 da ucuncude bugun 16.20 de yapılan testım bu ay klomen kullandım dongumun 14. Gunu 16mm yunurta vardı doktor 28 ınden ıtıbaren gun asırı ıkı kere ılıskı dıye takvım verdı ben reglım bıttıgınden berı bır dolu bır bos ılıskı oldu zaten en son 23 kasım 25 kasım 27 kasımda oldu bugun yarın da degerlendırme yapacagım ama testım pıkmı pıke yakınmı ne zaman catlar bılmıuorum tabı
Bu ayda regl olursam hsg ye gıdecegım tam 13 ay olacak regl olursam 13 14 aydır bebek olmadıBugün dongumun 18. Gunundeyım sagda bır yumurtam vardı oazartesı gunu 16 mm suan kac mm oldu hıc bılmıuorum 20 mm gecmısıtır dıye dusunuyorum sımdıye kadar
bugünü degerlendirKızlar merhaba. Geçen ay başka marka kullanmıştım onda tam koyu olmamıştı. O yüzden yinede kaçırmamak adına gün aşırı ilişki oluyordu en son dün ilişki oldu ve bugün sanırım bu pik. Bugün ilişki olmalı mı yoksa yarın mı olmalı ?
Gittin mi civcivKızlar ben hala regl olamayınca stres oldum doktora gidiyorum çok da korkuyorum![]()
İyi ki de hiiçç yazamadın, kolay gelsinayy iş bugun cok yogundu hiç yazamadımmm :) birazdan eve gidicem ordaki mesai başlayacak buyuk ıhtımal yarına goruşürüzz kızlar..
niyeİyi ki de hiiçç yazamadın, kolay gelsin
buralardaydın gibi gelmiştiniyekjgşlkh:FD
Pik gibi duruyor aslında. Doktorun dediği doğru pik görünce hemen o gün çatlama olmayabilir, yarın olabilir mesela. Yarın olursa öbür gün de şansın yüksek. 3-5 gün önemli.Kızlar merhaba testlerımı yorumlarmısınız en usttekı dun saat 16.00 da ıkıncı dun 18.00 da ucuncude bugun 16.20 de yapılan testım bu ay klomen kullandım dongumun 14. Gunu 16mm yunurta vardı doktor 28 ınden ıtıbaren gun asırı ıkı kere ılıskı dıye takvım verdı ben reglım bıttıgınden berı bır dolu bır bos ılıskı oldu zaten en son 23 kasım 25 kasım 27 kasımda oldu bugun yarın da degerlendırme yapacagım ama testım pıkmı pıke yakınmı ne zaman catlar bılmıuorum tabı