• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Benim dünde bugünde akıntım yoktu dpo3 te olduğu gibi birden su gibi akıntı oldu dpo5 bugün önceki notlarıma bakıyorum hiç olmamış böyle

İdrar testim negatif adet söktürücü ilaç kullandım ya hala bisi yok yumurtalıklarım mı öldü naptı
kan baktırdın mı hiç ? ilk önce kan sonra idrara geçiyor ya. birde ilacı bırakalı kaç gün oldu hemen bitirir bitirmez gelmiyor çünkü adet gelecekse bile bir hafta içinde geliyor

Bende dün test yapmıştım ilk idrarla ama negatifti bugün henüz gelen giden yok en geç
Yarın gelmiş olmalı normal sürecime göre adetimi. İdrara geçmiş midirki eğer hamilelik varsa? Tekrar test ne zaman yapayım sizce?

benimde 26 kasım pik 27 kasım çatlamaydı. beraber beklicez desene :)
Kızlar merhaba testlerımı yorumlarmısınız en usttekı dun saat 16.00 da ıkıncı dun 18.00 da ucuncude bugun 16.20 de yapılan testım bu ay klomen kullandım dongumun 14. Gunu 16mm yunurta vardı doktor 28 ınden ıtıbaren gun asırı ıkı kere ılıskı dıye takvım verdı ben reglım bıttıgınden berı bır dolu bır bos ılıskı oldu zaten en son 23 kasım 25 kasım 27 kasımda oldu bugun yarın da degerlendırme yapacagım ama testım pıkmı pıke yakınmı ne zaman catlar bılmıuorum tabı

Eklentiler

• IMG_6603.webp
    IMG_6603.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_6604.webp
    IMG_6604.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar merhaba testlerımı yorumlarmısınız en usttekı dun saat 16.00 da ıkıncı dun 18.00 da ucuncude bugun 16.20 de yapılan testım bu ay klomen kullandım dongumun 14. Gunu 16mm yunurta vardı doktor 28 ınden ıtıbaren gun asırı ıkı kere ılıskı dıye takvım verdı ben reglım bıttıgınden berı bır dolu bır bos ılıskı oldu zaten en son 23 kasım 25 kasım 27 kasımda oldu bugun yarın da degerlendırme yapacagım ama testım pıkmı pıke yakınmı ne zaman catlar bılmıuorum tabı
Bugün dongumun 18. Gunundeyım sagda bır yumurtam vardı oazartesı gunu 16 mm suan kac mm oldu hıc bılmıuorum 20 mm gecmısıtır dıye dusunuyorum sımdıye kadar

ayy iş bugun cok yogundu hiç yazamadımmm :) birazdan eve gidicem ordaki mesai başlayacak buyuk ıhtımal yarına goruşürüzz kızlar..
İyi ki de hiiçç yazamadın, kolay gelsin

Pik gibi duruyor aslında. Doktorun dediği doğru pik görünce hemen o gün çatlama olmayabilir, yarın olabilir mesela. Yarın olursa öbür gün de şansın yüksek. 3-5 gün önemli.

Back
X