kızlar günaydın ve iyi yılllaaaaarrrrrrr
nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım ama umarım herşey yolundadır
bir bu sayfayı okudum nasip gelmiş ayşe ve bebişi iyiymiş aslı nasıl nazmiş iyilermiş mervem söyledi
gülşenim mervem emelim esmacımmm merve2ciğim asiyem raziyem emelimyücelim semracım feyzacım pınarcım sinemcim nazmişim aslıcım nasipcim ayşecim hepinize iyi yıllar süper bir yıl geçirmenizi dilerim 2009 a adımızı yazdıralım kızlar
yılbaşında kocişle ikimiz ebrugündeşi izledik kıbrısta süperdi saat 12de dileğimi söyledim. hepimiz için sonra yeni yıla girdiğimizden beri sigara içmiyorum dtoks yapıyorum hafif yiyorum kendimi biraz kızağa çektim umarım sigarayı bırakmışımdır hayatımdan çıkarmışımdır. kendime bu hediyeyi vermek istiyorum kızlar sigarasız bi hayat istiyorum umarım başarılı olurum.
evde yatmak hiç kalmadan yatmak çok feci vallah allahım hepimizi korusun canlarım
Aslı hosgeldın fıstık dıkkat et su sekere bakımklava: SADECE TATLI DEGIL BUNDAN SONRA KEPEKLI EKMEK YENILECEK VE PATATES YENMEYECEK DUYDUN MU BNIIIIIIIIIIIIIIIII
senin nası şekerin? Kız ne bu erkenden kalktın yat uyu bizim yerimizede
günaydın kızlar...aslıcım hoşgeldin aramıza yeniden...merve emel sizlere de günaydın...
Valla evde yatmak öğleden sonrası için sıkıcı oluyo ama sabah uykusu için katlanabilirim kızlar...resmen sürünüyorum bugün....
gunaydın canım hamılelık bıraz ılerlesın bak gor o zaman oglen uykusu sıkıcımı degılmı benım doktor dedı son u ayda uyku yenıden gelırmıs yanı suan bakıyom kafamı nereye koysam dıye
beni bırak 24 saat uyurum normalde :))) hamile kalınca da öle olmuştu akşam eve gelince yemekten sora kafamı koyasım geliyordu..
aman uyuyun güzel hamişler bebek olunca uyuyamıcaksınız nasılsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?