bi arkadaşımda aynı benim gibi gecenin bi yarısı canı mantı istemiş daha adeti geçmeden boş gebelik geçirmişti 5 gün önce yapmış adetten ikinci çizgi silik çıkmış benim 2 günden bile az kaldı yapimde umudm kalmaz adetimi paşa paşa beklerim diyorum yoksa geldimi gelecek mi diye stres olmaktansa öğrensem daha iyi olur canım
ben birasdan çıkıcam kıslar eğer test yaparsam size haber varecem olumlu yada olumsuz üzülmicem ne gelir elden sağlık olsun verecek olan allah tırnağını yaratamayız
asiyeciğim psikolojik olarak beyin kendini geciktiriyor test yaparsam gecikmez normal zamanda gelir sen de bende ve birçok kişide bu böyle oldu canım o yüzden geciktirmim de erken gelsin razıyım
canım ben seni unutmadım siz varsınız diye yok olanlara seslendim güzelim bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar sinemcim test yaparsan mutlaka haber ver merak ederiz
Ben geldim kızlar canım çok sıkkın müdür öğle gidi yanına çaüırdı vay efendim onu patrona şikayet ediyormuşum nasıl yaparmışım kim gelirse gelsin kime söylersem söyleyeyim bana tazminat vermicekmiş meğersem patronla birlikte yapmışlar bu planı pislikler of bir avukat tanıdığımla konuştum onları şikayet edicem ssk bakanlığına ama istifa edmicem
bu işverenlerin hepsi şerefsiz ya zenginleştikçe pintileşiyorlar canını sıkma ve sakın istifa etme canım et şikayetini herzaman haklısın sen unutma canım canını sıkma meleğini de düşün iyi tatiller hakkında hayırlısı olsun öptm
yapma sinem aramızda işverenler de var hakkımız yeme bak bizimde yanımızda dört tane çalışan var günahımızı alma. şerefsiz olanlar var ama şerefli olanlarda var. her türlü insan var malesef çalışan sigortalının da kötüsü var işvereninde kötüsü var malesef allah iyileriyle karşılaştırsın diyelim.
aslı bu insanlar senin kocanın arkadaşları diil miydi sanki ben öyle hatırlıyorum ?ilk hamişliğinde evden yazarken sanki öyle bişi dedin hatırlıyorum yanlış mıyım?