ha tamam raziş değil bana yazdın dimi aslı
emelcim maşallah çok tatlı:))
feyzacım yok hamile değilim ilk hamileliğimde öyle yapmıştm cnm allah mı söletti diyim alıyım üstüme:)
sen kaç haftalık oldn cnm
görürsün canım...belki kalp atışlarını bile duyarsın...sat'ın neydi senin... ben 5+6 da duymuştum pıt pıt atan kalbini...ben de yarın 5 te gidicem...inşallah sağlıklıdır bebeğim...
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım maşallah baya kaynatmışsınız merve2cim minik mercimeğin kocaman olmuştur inşallah
feyza ne yaptı acaba oda gidecekti sanırım inşallah hayırlı haberlerle gelirler
emeller yok sanırım gülşen ayşe nasip pınar ne yaptı acaba merka ediyorum onuda esmayı ve seheride özledim unuttuğum varsa affola hepinizi öpüyorum
kızlar ben geldim...geç oldu kusurabakmayın..eve gelir gelmez evi toplamaya koyuldum...apt. toplantısı vardı bizde..eşim yönetici o yüzden...sonra da geç oldu...sonra da bi terslik...gece yatarken ufak bi kanamam oldu...1-2 damla kadar...şimdi de belli belirsiz...dün stres yaptım bi de evde yoruldum ondan mı acaba?dr aramadım henüz...belki bugün geçer...devam ederse akşam aramayı düşünüyorum...moralim çok bozuldu işe gitmedim bu gün...şimdi kahvaltı ettim hemen size koştum...şimdilik iyi sayılırız...bebişim büyümüş...göbek kordonuyla bana bağlanmış...hareket etti mercimeğim...ikiye katlanır gibi oldusanki...gelişimi iyi dedi dr teyzemiz...ben pek bişey göremedim...3 hafta sonra yine gitcez...o zaman herşeyini görürüz dedi dr...artık yediklerim önemliymiş...benden beslenmeye başlamış bebişim...işte böyle kızlar...2 gün dinlenmedeyim yine...meleğim çok nazlı yaaa...kız mı acaba?hepinizi çok öptük teyzeleri...bizim için dua edin....
mervecim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
pınarcım inş 27sinde gelecek bebeşin azdaha sabır
beyazmelekçim bebişin hayırlı olsun allhım kucağına almayı nasip etsin
esmacım batuşçum hoşgeldiniz özledik sizi nasiple ayşe arada geliyorlar boşladılar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?