Umudumuz Umut olsun

günaydın kızlar gününüz aydın olsun sinemcim geçmiş olsun benim ağzımdada vardı şükür bugün geçti ay ne sini oluyorum afta ya çok acıyor

günaydın aslıcım iyiyim allaha şükür siz nasılsınız bakalım mehmet canla biliyormusun allah nasip eder bizimde oğlumuz olursa adı mehmet olucak :))))

Ay oğullartımız adaş mı olacak razişçim ah ne güsel
merve 2 canım ben buradayım ama herkez yoğun sanırım

allah nasip ederse evet canım mehmetcanın küçük adaşı olur artık kayınpederimin adı olacak yani biz hiç düşünmüyoruz yani eşim evin bir oğlu olduğu için babasının ismi olur tek olsun da bebeğim ismi o kadar da önemli değil allahım sağlıklı aklı başında evlatlar nasip etsin hepimize

evet kıslar herşeyin başı sağlık canlarım allah herkese sağlık ve sağlıklı bebişler nasip etsin

Herkeze afiyet olsun kızlar biz oğluşumla doyurduk karnımızı oh şimdi birde güzel uyku çeksek ne güzel olurdu

valla sabah kendi nazarım değdi...çok zor kalkmıyorum uyku problemim yok dedim...şimdi de gözümü açamıyorum..ama galiba bana progestan bunu yapıyo kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…