Umudumuz Umut olsun

iyiyiz valla nazmiyecim...bizde bebişimle çalışmaya çalışıyoz...uyukluyoz arada...aman birazdan çıkarım zaten...

iyiyiz valla nazmiyecim...bizde bebişimle çalışmaya çalışıyoz...uyukluyoz arada...aman birazdan çıkarım zaten...

valla hıc sorma mervecım okadar zor gelıyokı sabah kalkıp gelmek neyse ben son ayımdayım.şubatın basında ızıne ayrılıyorumm....ısyerıme gelmek ıcın otobus tranvay kullanıyorum cok zr oluyo malum kıs usutmeyelım dıye sarınıyoruz hamıle oldugumuzda bellı degıl..kımse yer vermıyo kalabalıktaaaa

canım benim...az kalmış sabret..2 hafta sonra sıcacık evinde olcaksın ne güzel...darısı başıma...

sagol canım mervecim ellerin dert görmesin çok güzel olmuş... ugurlu gelirim belki sanada hamile kalır kendi takviminide yaparsın inşallah

Yok kız bıter mı benım temızlık hıç sadece ev supurecektım ben kapılarıda aradan çıkarayım dedım sımdı mutfagı supurcem tuvalet lavabo temızlenecek

allahım kurtaarsın sagsalim kucagına almayı nasip etsin canım

kaydirigubbakcemile3 hissetmem lazım öle gelmioo hemencik dur seninkide büyüsün biraz ozaman tahmin ederim

tamam canım sana yemek göndereyim cokacimcoook belki bir şeyler düşenebilirsin kaydirigubbakcemile3 bekleriz napalım artık..:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…