Umudumuz Umut olsun

evet hamişler hormonlar sizi bu hale getiriyor bide bebişiniz bütün enerjinizi alıyo her şeyinize ortak oluyor:))

aman olsunda halsiz bıraksın canlarım yaaa ona bile razıyım allah hayırlısını versin dün hızınıza yetişemiyordum nazar mı deydi yoksa bizeee

selam millettttkaydirigubbakcemile3
ne o bugün sus pus olmuşsunuz hepiniz dün parmacıklarınız çok mu yoruldu anacım huuuuu nerdesinizzzzzkaydirigubbakcemile
neyse olan olmayan herkezi öpüyoruz canlarım mucukss mucuksssssŞenizŞeniz

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* asiş..................................20 OCAK ( Asiye )............15.02.1981
* raziş.................................21 OCAK ( Raziye )..........03.06.1984
* alabama...........................22 OCAK ( Şebnem )........07.08.1971
* crazybaby........................ 30 OCAK ( Nasip )............28.01.1972
* cancer..............................30 OCAK ( Merve ).............23.06.1982
* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel ).............15.02.1978
*zeytin1007.........................06 ŞUBAT (Sinem)............25.10.1982
* melankolia..........................07 Şubat( Pınar ).............26.02.1985

* resema.............................????????( Semra )...........27.07.1983
* zuzu79....................... .....????????( Sinem )

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

nasip olmadığından ben devam ediyorum yalnış anlaşılmasın :) o gelince devam edicektir..bekliyoruzz..

benimmm çoook işim var çooooooookk
çok çalışmam lazım çokkkk biryerden çağrışım yapıyor ama nerdennnn:roflol::roflol:
kolay gelsin canımmm:1hug:
slm ayşecim biz burdayız sen nerdesin yok oldun kolay gelsin mervecim bir nefeste bitiresin işlerini

buralardayım canım arada okuyorum malum fazla oturamıyorum o yüzden pek yazmıyorum idare ediverin artıkkkkk
eee zeytinim sen nasılsına.s.

iyiyim canım klomene başladım bugün 4 gün daha içecem 14. günü gidecem dr. bakalım umarım öbür ay bende hamiş olarak aranıza girerim

Bende geldim ayşecim nasılsın canım benim minik bebişimiz nasıl
iyiyiz canımmmm siz nasılsınız bakalımmmma.s.
iyiyim canım klomene başladım bugün 4 gün daha içecem 14. günü gidecem dr. bakalım umarım öbür ay bende hamiş olarak aranıza girerim
inşallah canımmmm:CüvCüv:
ayşecim hoşgeldin minik bebişin ve sen nasılsın bakalım

iyiyiz teyzesiiii de artık pek minik değil son kontrolde nerdeyse 7 cm ydi büyüyo teyzesi inşallahhhh ee sen nasılsın canımmmm:1hug:

valla benim pek işim yok ama pek keyfimde yok...arada bi böyle oluyorum..midem biraz fazla bulanıyo sanki bugün ondan galiba...eve gitmek istiyorum yaaa...hemen akşam olsa keşke...

iyiyiz işte ayşecim bebiş için çalışıyoruz kociş ameliyat olacak gibi canım hayırlısı olsun bebiş için herşeye başvuruyoruz

Iyi kıslar ya bende arada yazıyorum hemde iş yapıyorum mervecim artık bulanmaya başalr miden katlanıcan umarım çok olmaz

Sağolun sinemcim ve ayşecim biz iyiyiz oğluşumla çalışıyoruz işte akşam olsada gitsek artık

Iyi kıslar ya bende arada yazıyorum hemde iş yapıyorum mervecim artık bulanmaya başalr miden katlanıcan umarım çok olmaz

valla sinemcim zaten 3-4 haftadır bulanıyo...artık geçmesini umut ediyorum...iştahla yemek yemek istiyorum yaa...cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…