Umudumuz Umut olsun

kıslar ben çalışmalara başladım dün :)) bugün hapın 2. günü bakalım sonucu ne olacak çok merak ediyorum dün eltimin bebeğini gördüm 50 günlük olmuş maaşllah büyümüş kerata

evet adaşımm napayım nasip sanıyorum ki hala iyileşemedi hayırlısı ile iyileşip aramıza dönse..

inş. canım mervişin eli uğurlu gelirde hamiş olmayanlar bu ay hamiş kalır

kıslar ben çalışmalara başladım dün :)) bugün hapın 2. günü bakalım sonucu ne olacak çok merak ediyorum dün eltimin bebeğini gördüm 50 günlük olmuş maaşllah büyümüş kerata

hadi bakalım canımm sende yaptn açılışı desene hadi hayırlısı ile gelsin meleğinnnhihoyyyt
inşallah canımmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: uğurlu gelsin listemiz buay patlatalımm

merviş işlerini ne yaptın haledebildin mi canım 2 aynı topiği ayrı ayrı aynı anda girebilirsin ben boş gebelik nedeniyle kürtaja giriyorum arada hem oraya bakıyorum hem buraya iki taraftanda uzak kalmıyorum canım ok

hihoyyyt merve senin yumurtlama zamanın değil mi bu aralar çalışmalara devam dimi canım kaydirigubbakcemile

yok kız sen merak etme ben hepsine yeterim kaydirigubbakcemile3

sen daha önceden boş gebelik mi yaşadın canım?

hihoyyyt merve senin yumurtlama zamanın değil mi bu aralar çalışmalara devam dimi canım kaydirigubbakcemile

evet canım hatta geçti bile ateşim yükseldi çünkü ateş yükseldi mi yumurtlamış oluyorsun ama ben nolur nolmaz devam ediyorum çokta güvenilmez..:1no2:

Bencede devam edin kızlar çünkü benim yumurtlama zamanım geçmişti adetime yakın hamile kaldım ben eminim yani inş bu ay patlama yaşıcaz nasipçik çok merak ediyorum seni inş iyisindir.

günaydın kızlar maşallah erkencisin çok soğuk üşüyorum ben mervecim inşallah elin uğurlu gelir canım listemiz pembiş olur nasip senide özledik emelde gelmiyor sörtmen sinemde unuttu mu bizi hiç uğramıyor özledik onuda ayşe arada geliyor neyse tek sağlıklı olunda zamanınız olunca gelirsiniz hepinize tekrar günaydınnn

hadi bakalım hayırlısı sinemcim...tam gaz devam...hihoyyyt :roflol:

yok canım boş gebelik değildi bebek vardı ama kalbi atmadı benimkisinin öyle olunca kürtaj oldum allah hayırlısnı sağlıklısını versin herzaman

iyiyim sinemcim sen nasılsın çalışmalara tam gaz devam kart yiyene kadar :)))))) gerçi o kart bize uğramayacak allahın izniyle

Erkeklerden Neden Güzin Abla Olmaz?

Sevgili Önder Ağabey.
Bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum. Geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde tv seyrederken bıraktım. Arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. Hayli uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri döndüm. Eve girince gözlerime inanamadım, kocam komşunun kızı ile yatağımızda. Ben 32, kocam 34 yaşında komşunun kızı ise 22, biz 10 yıldır evliyiz. Yakalanınca resmen çöktü ve itiraf etmek zorunda kaldı. 6 aydır birliktelermiş. "ya bu ilişki şimdi burda bitecek veya evliliğimiz..!" dedim bağırarak. O gün işi bıraktı, gitgide artan bir depresyona girdi. Onu çok seviyorum ama o ultimatomu çekince yok oldu, resmen eridi. Artık ona ulaşamıyorum, lütfen bana yardım eder misiniz... sevgilerimle
Ayşe

Sevgili Ayşe;
Hava soğuksa, hele bu tip kısa mesafelerde motor ısınmadan bastıysan arabalar genelde bunu yapar. Kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak, ezilme, çöküntü gibi bir şey var mı. Manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden geçir. Eğer bunlar sorunu çözmez ise sorun yakıt pompasında olabilir. Bujilere yeterli benzin gelmiyordur. (araban tüplü mü benzinli mi dizel mi yazmamışsın) Sanırım yardımcı oldum.

ıyıyyız teyzesı oğlumla cumartesı bulusacagız sonra 10 gunde veya haftada 1 kere bulusacagız az kaldı

slm emel nasılsın razişcim öyle düşünme ama evet çalışmalara dün başladık hayırlısı artık 6 şubata kadar bakalım ne olacak 23 ocakta kotrolüm var dr. yumurtama bakacak kısmet canım herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…