Umudumuz Umut olsun

aminnn cnm tersi olsun diyelim kaydirigubbakcemile3 doktora kafa atacaktım nerdeysesırnaşık şey

hakkımızda hayırlı be canım allahtan hep bunu diliyoruzz :Saruboceq:

günaydın kızlar napisunuz bakim. kız mervem sabah sabah beni güldürdün allahta seni güldürsün emi. kafayı yicez heralde yakındır

evet mervecim inşallah tersi çıkar allahım hayırlı bebişler versin inşallah birgün bu günlei anıcaz inşallah bebişlerimizi büyütürken allahım uzun ömürler versin bu mübarek günde inşallah dualarımızı kabul etsin bebek isteyen herkese hayırlı evlatlar versin hamişlerimizede hayırlı sağlııklı doğumlar bebişlerinkucaklarına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar tuzlu yemiyorum ama bütün gün oturuyorum sanırım ondan tuzu kesmiştim zaten neyse suya devam

günaydın kızlar napisunuz bakim. kız mervem sabah sabah beni güldürdün allahta seni güldürsün emi. kafayı yicez heralde yakındır

kız napsak bilmiyorum bizde birileri gibi(o anladı kendinikaydirigubbakcemile3) istemiyorum bebek mi deseklülülülülülü yoksa zil takıp gezcezdelikafadulden

aminnn cnm ne güzel dua etmişinn allah kabul etsin

günaydın hatunlar evet benim yuymoşlar büyüodur çalışmalara devam canlarım yarın yatacaz tatil 2 gün ne güsel umarım buay kimse kırmızı kart yemez hepbirlikte hamiş çıkarızzz

Kızlar bu mübarek cuma gününde allahım hepinizin dualarını kabul etsin karınlarınız bebişlerle dolsun

kıslar ben çıkacak kişilere fabrika çağırıyorum personeli işi çok olduğu için tazminatları hesaplıyorlar hayırlısı yaa üzülüyorum ama ne yapim elden bişe gelmiyor

selam kızlar herkeze hayırlı cumalar allahım herkeze gönlünün muradını versin bebişlerine kavuştursun inşaallah isteyen herkeze versin

ben geldim kızlar..hepinize hayırlı cumalar...bi geçmişe bakıp geliyom...umarım herkes iyidir..

geçmiş olsun feyzacım dikkat et canım meyve ye bol bol kivi de iyi geliyor sıcak bitki çayı iç diyecem ama zararı olmaz sanırım sen yinede bilene sor canım

emel sen doğum temizliğine başladın dimi?

ah cnmm feyzacım sen dua et yeter bana:CüvCüv: hamişşş

etmezmiyim hiç canım benim

geçmiş olsun feyzacım dikkat et canım meyve ye bol bol kivi de iyi geliyor sıcak bitki çayı iç diyecem ama zararı olmaz sanırım sen yinede bilene sor canım

sagol canım benim meyve yiyiyorum gaz yapıyor çok ama kivi aldırayım eşime bari o iyi gelsir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…