günaydınlar millettttttttttthihoyyythihoyyyt
esmam nasipim mervem gülşenim şebbom asişim aslım razişim sinemim nazmiyem nerde bu arada dün gelmedi galiba iyidir umarımrahelim deryam pınarım aylinim ee kimse kalmadı umarım neyse unuttuğum varsa affolaaaa hepinize mucuks mucukssssŞenizŞeniz
slm millet ben geldiiiim. ya burda olduğunuzu bilmiyordum ben de geçen aydan kalma UMUDUMUZ BU AY DA DEVAM EDİYOR topicinde kaldım hele kimsecikler yoktu orda.
UMUTYAREN hayırlı olsun bebişin canım darısı bizlere insallah.nası oldu anlat bakalım.
Ben pco dan kurtuldum gonaphene başladım dün adetimden itibaren 8. günümdü dr bugün tekrar çağırdı ama yumoşların biri 17mm diğeri 14mm olmuştu o yüzden yarın tekrar çağırdı. sizce dr beni erken çağırdığı için yumoşlarım daha büyümemiş olabilir mi? çünkü bazı arkdaşları drları 11. ya da 13. günleri çağırıp bakıyor da. bilgilendirin beni kızlar.
Bi de beni de listeye ekleyin 18eylül gerçi çatlatma iğnesi olursam geç olabiliomuş adet ama.. hade hayırlısı..
esmacım senin mesajından alıntı yapıp yazdım ama bu yazacaklarımın seninle tek başına bir ilgisi yok..
benimde umudum vardı, haladaha var. umudumuz bu ayda devam ediyor topicine katılarak hem sizlerle kaynaşmak, hemde bu sıkıntılı dönemimi derteleşerek atlatmak istemiştim.
beni çok sıcak karşıladınız, çokda güzel sohbetlerimiz oldu..
fakat bir zaman sonra artık sizlerin topicte yazmadığını farkettim, allah noldu bu kızlara diye düşünürken bu topicte yazdığınızı farkettim.
bende buraya aay kızlar sizleri arıyorum demek burdaydınız diye safça mesaj yazdım ama hiçbirinizden cvp alamadım.
sonra bugün öğrendim ki birbirinizin özel mesajlarına bilgi atarak artık burda toplanmaya karar vermişsiniz.
yani demem o kiii sanırım sizin aranıza kaynaşmak için insanların umutlarının olması yeterli deil. neden böle hissediyorum bilmiyorum ama kendimi biraz kırgın bayağıda saf hissediyorum kaydirigubbakcemile3
onun için aranıza katılıp buraya merhaba arkadaşlar bende yeniyim diyen mesajlara biz bu kadarız fazlasına ihtiyacımız yok diyip(yani daha nazik bir şekilde tabii) insanların aranıza katılma isteklerini boşuna umutlandırmayın. topicinizin adı umudumuz umut olsun bile olsa...
sevgilerr
aylin
canım beniiim tabii ki bana kasti bişey deildir bu hiiç öyle olduğunu düşünmedim ve bir nedende yok zaten.
sadece arkadaşlarımın bu yaptıklarının farkına varmalaraını istedim.
bak sana verilen bir cvpta özel mesajın kapalı olduğu için sana ulaşamadıklarını yazmışlar..
anlatmak istediğim bu..
haaa bu arada şöyle bi göz attım eski sayfalara ama hiç beni merak edip soran olmamışş senağlamaklava: klava:
evet cnm yarın songün bilmiyorum ki asiyecim ne olacak, aynı adet belirtileri var hamilelik böyle birşey mi görcem:CüvCüv: inşallahhh hamişimmdir bugün az kaldı sabah test yapacaktım.. vazgeçtim..kaydirigubbakcemile3
gülşenimm hikayen için sağolasınn..
günaydın millet nasipcim burdasın galiba
merve asiye esma şebnem nazmiye emel deryya ayşe aslı
unutmadım galiba kimseyi varsa özür
hekese günaydın kızlar
ANNELER DOĞRU BİLİRDE BENDE ANLASAM İYİ OLACAK OLMAZSA DUR ARAYIMDA SORAYIMkaydirigubbakcemile3
kız bak yukarı farkedip düzeltmişmiyim canımın içiiiiiiiiiii
günaydınlar millettttttttttthihoyyythihoyyyt
esmam nasipim mervem gülşenim şebbom asişim aslım razişim sinemim nazmiyem nerde bu arada dün gelmedi galiba iyidir umarımrahelim deryam pınarım aylinim ee kimse kalmadı umarım neyse unuttuğum varsa affolaaaa hepinize mucuks mucukssssŞenizŞeniz
ya arkadaslar bende bişeyler yapmaya çalısıyorum ama daha bişelerı çözemedım ne neeerde nasıl oluyo lısteyemı ekleneıyoo walla yardımcı olursanız sevınırım hepınıze selamlarrr
umutsuz yasanmaz pozıtıf dusunmek gerek sır kıtabını okuynalar bılır olumlu dusun olumlu seyer olsun ama herzaman elde degılkı
ya arkadaslar bende bişeyler yapmaya çalısıyorum ama daha bişelerı çözemedım ne neeerde nasıl oluyo lısteyemı ekleneıyoo walla yardımcı olursanız sevınırım hepınıze selamlarrr
:1hug:
tamam affetiim gel öpcem:1hug:
şebbommm ve ayşemmmmm hoşgeldinizzz... şebbo maşşallah kız ne yazmışsın öyle oku oku bitmedi..
ayşemm evet alalım bir şiir günün anlam ve önemini anlatan:)
günaydın kızlar nasılsınız amma kaynatmışınız okuyana kadar öğlen oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin raziş ilaçları içiriyon mu kocişe Şeniz
hadi öpp öpp öppp üstüne gören hamişimkaydirigubbakcemile
üstüne görme de değil ya bildiğn kartı yedim şebo
yani bu durumda üst üste baya görmüş oluyorum
:asigim:
kızlar ben çıkıom drdan gelince gircem, ŞEBNEMM bana takvim yapar mısın. 30 agustos evlenme yıl dönünümüz bizim onun için :)
öptüm kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
hadi öpp öpp öppp üstüne gören hamişimkaydirigubbakcemile
üstüne görme de değil ya bildiğn kartı yedim şebo
yani bu durumda üst üste baya görmüş oluyorum
yaaaa kızım üstüne görüyosun diyorum o kadar. bilmiyomusun biz kartta görsek üstüne görüyoruzdur o kadar yasakkelime sırnaşık şey yerimseniben
yaaaa kızım üstüne görüyosun diyorum o kadar. bilmiyomusun biz kartta görsek üstüne görüyoruzdur o kadar yasakkelime sırnaşık şey yerimseniben
hım üstüne görüyoru yani dimi doğru ya hay allah yani ya unutmuşum -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?