şebbo raziye ayşe pınar sinem hoş geldiniz
evvet çaktın köfteyi sinemcim hamişsiiiiiiiiiinnnnnn
kız bugün perşembe erenköyün pazarı var oraya mı gittin?kızlar ben pazara gidiyom sebze filan alıyım taze taze
kızlarrrr ben geldim...Hepinizin günü aydın olsun...
merve canım ateş yüksek çıkmış yine hadi hayırlısı hayatım...
pınarcım canım hoşgeldin...Umarım doktorda bir sorun çıkmaz ve eylülde senide pembe yaparız..
boddı batuhanın annesi sen nasılsın?
Diğer hamişlerimiz nazmiye gülşen derya sizde ne var ne yok?
Şebnemim çıtırım senınde çalışmalar bitti sonucu bekliyoruz sanırım..İnşallah tutmuştur..
Ayşe senin son durum ne şimdi..oklavayı sık kullanmaya başladın bu aralar
Aylin cim hoşgeldin..Arayan buluyormuş bak..Bence daha fazla alınganlık yapma...
raziyem canım inşallah senin sonuçlarda temiz çıkar..
Sinemcim üstüne görüyoruz bu nedenle hamişlik 1 ay daha uzadı..Kısmet eylüle hayatım sık dişini...
Nasipcim evet ssk ile yapacağım aşılamayı yalnız henüz karar verilmedi..Çarşamba günü randevum var..Başından itibaren hepsini paylaşırım merak etme..
çok uzun oldu valla yazdıklarım ama idare edin..Unuttuğum kalmamıştır inşallahhhhh
pınarım yumoşlar kocaman olmuştur inşallah hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canımmmm:a015:
sinemim mervem esmam şebbom hoşbulduk canlarımmmmm:1hug:
gülsün yaşamak eee hiç cevap yok sizde bir ceeeee deyip kayıplara karışanlardan mısınız yoksa aloooo ses deneme bir iki sesim gelürrrr müüüüüühihoyyythihoyyyt
razişim hani bana hoşgeldinnnnnnlülülülülülülülülülülülü
kızlarrrr ben geldim...Hepinizin günü aydın olsun...
merve canım ateş yüksek çıkmış yine hadi hayırlısı hayatım...
pınarcım canım hoşgeldin...Umarım doktorda bir sorun çıkmaz ve eylülde senide pembe yaparız..
boddı batuhanın annesi sen nasılsın?
Diğer hamişlerimiz nazmiye gülşen derya sizde ne var ne yok?
Şebnemim çıtırım senınde çalışmalar bitti sonucu bekliyoruz sanırım..İnşallah tutmuştur..
Aylin cim hoşgeldin..Arayan buluyormuş bak..Bence daha fazla alınganlık yapma...
raziyem canım inşallah senin sonuçlarda temiz çıkar..
Sinemcim üstüne görüyoruz bu nedenle hamişlik 1 ay daha uzadı..Kısmet eylüle hayatım sık dişini...
Nasipcim evet ssk ile yapacağım aşılamayı yalnız henüz karar verilmedi..Çarşamba günü randevum var..Başından itibaren hepsini paylaşırım merak etme..
çok uzun oldu valla yazdıklarım ama idare edin..Unuttuğum kalmamıştır inşallahhhhh
kızlar ben pazara gidiyom sebze filan alıyım taze taze
pınarım yumoşlar kocaman olmuştur inşallah hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canımmmm:a015:
sinemim mervem esmam şebbom hoşbulduk canlarımmmmm:1hug:
gülsün yaşamak eee hiç cevap yok sizde bir ceeeee deyip kayıplara karışanlardan mısınız yoksa aloooo ses deneme bir iki sesim gelürrrr müüüüüühihoyyythihoyyyt
razişim hani bana hoşgeldinnnnnnlülülülülülülülülülülülü
hoşgeldin nasip nerdesin kuzum ya çok ihmal ettin bizi bak ona göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?