• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz Umut olsun

emelcim hayırlısı olsun canım allah yardımcın olsun inşallah başarılı bir şekilde atlatırsın sonra kavuşuruz bebişlerimize inşallah

aslıcım mehmet bebişin cicileri çok güzel hepsini mutlulukla huzurla kullanmayı allah nasip etsin canım
nasipcim sende yarın inşallah hayırlısıyla mutlu sona giden adımını atarsın canım
nazmiyecim geçmiş olsun kendine dikkat etmiyosun galiba kızıyorum bak
emelim rahelim dualarımız hep seninle sen hiç merak etme hayırlısıyla perde kalkcak oyun başlıcak inşallah :)
raziye sinem sizden ne var ne çok sinem regl oldun dimi sen hayırlısı olsun canım bi daha ki aya inşallah.
barancım sendaha regl olmadın niye ovulasyon testi aldın acele ettin du bakalım daha kartı yemeden hamiş sayılırsın

hayırlısı olsun nasip cim :))) fazala takmamaya çalış ..becerebilirsek tabi :)))
mervecim fazla gelemiyorum farkındayım idare edin :))
herkesi öpüyorum hepinize bol şans :)))
bu arada perşembe ameliyat olacağım biliyorsnuz.. Uzun bir süre daha giremeyebilirim..dualarınıza ihtiyacım olacak :))
dualarım seninle hayatım
aslıcım mehmet bebişin cicileri çok güzel hepsini mutlulukla huzurla kullanmayı allah nasip etsin canım
nasipcim sende yarın inşallah hayırlısıyla mutlu sona giden adımını atarsın canım
nazmiyecim geçmiş olsun kendine dikkat etmiyosun galiba kızıyorum bak
emelim rahelim dualarımız hep seninle sen hiç merak etme hayırlısıyla perde kalkcak oyun başlıcak inşallah :)
raziye sinem sizden ne var ne çok sinem regl oldun dimi sen hayırlısı olsun canım bi daha ki aya inşallah.
Barancım sendaha regl olmadın niye ovulasyon testi aldın acele ettin du bakalım daha kartı yemeden hamiş sayılırsın
sağolşebocum bakalıım artık kısmette ne varsa onu yaşayacağız
ya ayıp olacak biliyorum ama sizce ben bugünü boş geçirmeyeyim değil mi
hazır koçişle barışmışken

geçirme tabi bak bana bi gün bile boş geçmedim bu ay dermişim sadece 12.gün boş geçtim ondan öncesi ve bugüne kadar her gün dolu valla. gülşeni dinledim bu ay çok çalıştım bakalım kısmet eheehe

geçirme tabi bak bana bi gün bile boş geçmedim bu ay dermişim sadece 12.gün boş geçtim ondan öncesi ve bugüne kadar her gün dolu valla. gülşeni dinledim bu ay çok çalıştım bakalım kısmet eheehe

TAMAM BENDE GÜLŞENİ DİNLEYEYİM O ZAMANkaydirigubbakcemile3

nazmiyecim çok geçmiş olsun canım dikkat edin ana kız kendinize
aslıcım çok güzel olmuş şekerler canım hayırlısıyla kullanırsınız inşallah
şebbocumne olsun bekliyoruz p.şembe günü gidicez işte dr. spermiogram testiyle beraber ameliyat gününü ayarlıcaz eğer testte 20 milyondan fazla çıkarsa yapmayacakmış bakalım artık birde acayip paracı arkadaşım ya ne yapalım yaptıracaz artık :)

selamm millettttttttkaydirigubbakcemile3
yarım saattir yazmaya çalışıyorum 504 time gateout mudur nedir o çıkıyor sinir oldum yaaaaa errorlar bitti bunlar mı başladı şimdideeeeeeeee:oklava::oklava:
semram canımmm tebriklerrrrr Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alasın hayırla sağlıkla büyütesin inşallahhhhhhh:teytey::teytey::teytey:
rahelim biz çok iyiyiz canımmm inşallah ameliyattan sonra sende çokkkk iyi olursunnn :nazar:
zeytinim her ay yeni bir umut filizlenir burda ay sonunda solsa da inatla filizlenmeye devam eder taki toprağa tutunana sürgün verene kadarrr ve sabrın sonunda meyvesi o kadar tatlı oluyor kiiii sabır canım biraz daha sabır sadece hepimiz anne olacağız hayırlısıyla inşallahhh umut hep var herşeye rağmen varrrrrrrrr:1hug:
nasipimmm iğnelerin sonu bebiş olsun inşallahhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek:
beyzam ben dijital ovulasyon kiti kullandım ara vermiştik tedaviye aşılama olacaktı ama doktorum arayı değerlendirelim dedi onun tavsiyesiyle aldım ikinci ay bebişim geldi ama o ay esmamın ısrarıyla eşime keçiboynuzu pekmezi bana bal tarçın uyguladık artık hangisi sebeb bilmem neyse canım hayırlısı olsun bebiş olsun inşallahhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek:
şebbom mervem gülşenim aslım emoşum asişim razişim esmam mazmiyem nikolüm kaçakları saymıyom artık gelince hatırlarım artıkkkk:dilcikar:hepinize mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

nasip bende gülşendenim buarada sizlerlede paylaşayım kkda okudum hangi topik şimdi bulamam ama biri yazmış..

kız spermler yavaş fakat uzun ömürlü erkekler ise hızlı fakat hemen ölen cinstenmiş oyüzden erkek olması için yumurtlama günü beraber olursan erkek spermler hızlı olduğundan hemen döllenirmiş ama hergün ilişkide bulunursan kız spermler uzun ömürlü olduğu için önceden içinde olduğundan yumuşla karşılaşıp döllenirmiş..

örneklerimiz var şimdilik esma,ayşe,merve yumurtlama gününde örnekk iki gülşen hergün:roflol:

inş. canım eşim umarım ayın 15 de gider ki belki bi şansım olsun erken yumurtluyorum çünkü dua edin kıslar 15 gitsin kıslar enjektöre çekip saklasam mı spermleri acaba :))

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim mutluluğuma ortak olmuş ne güzel temennilerde bulunmuşsunuz.allah razı olsun.canım arkadaşlarım allah kalbinize göre versin.anne olmak isteyen herkeze bebiş nasip etsin.anne adaylarınada sağ sağlim kucağına alamyı nap etsin.:Saruboceq:

kızlar ben geldim ne var ne yok..geçmişi okudum...
emelcim hadi tez zamanda iyileş bebişlerle dön inşallah aramıza...
nazmiyecim sanada geçmiş olsun canım..dikkat et kendine de minik prensesine de...
nasip hadi bakalım bu ay güzel haberler ver bize canım...iğneler işe yarasın..o kadar seferber olduk koca topik...
aslıcım mehmet canın cicilerini yerim ben..güle güle kullanın inşallah...
beyzacım kit için bencede acele etmişsin...üstüne görüyo olmayasın..anlattığın kadarıyla adetin onu andırıyo...
raziyecim inşallah hayırlısıyla güzel geçer eşinin ameliyatı da sende 2009 annesi olursun canım...
gülşen merve şebo ayşe emel asiye esma...herkese selamlar...unuttuklarım varsa affola...

selam kızlar merhabalar,
size bişi sormak istiyorum.. aranızda ovulasyon testi kullanan varmı?
ben bu ay gg'den o çubuklardan aldım cuma günü biraz belim ağrıdı daha erken olmasına rağmen acaba yumurtlamamı diye merak ettim cumartesi çift çizgi çıktı çok şaşırtdım benim çünki genelde geç gelir en son 38.günde adet olmuştum,ve cumartesi günü daha 12.gün falandı ama adaçayı ve yağı kullanmıştım belki ondan erken olmuştur dedim çift çizgi çıkıncada cumartesi çalışma oldu... dün pazar akşamı merak ettim yine test yaptım yine aynı çift çizgi çıktı... neyin nesidir bu anlamadım..

selam kızlar merhabalar,
size bişi sormak istiyorum.. aranızda ovulasyon testi kullanan varmı?
ben bu ay gg'den o çubuklardan aldım cuma günü biraz belim ağrıdı daha erken olmasına rağmen acaba yumurtlamamı diye merak ettim cumartesi çift çizgi çıktı çok şaşırtdım benim çünki genelde geç gelir en son 38.günde adet olmuştum,ve cumartesi günü daha 12.gün falandı ama adaçayı ve yağı kullanmıştım belki ondan erken olmuştur dedim çift çizgi çıkıncada cumartesi çalışma oldu... dün pazar akşamı merak ettim yine test yaptım yine aynı çift çizgi çıktı... neyin nesidir bu anlamadım..

canım ben dijitalini kullandım normal test yanıltıcı olabiliyor çünkü ikinci çizgi hep var ama koyuluğu önemli her iki çizgide aynı koyulukta olunca yumurtlama olmuş oluyor doktorlar karışıklık olduğu için dijital olanı tercih ediyorlar sendeki çizgiler nasıldı bilmiyorum ama buna göre yorumla bir de derim canımmm inşallah bebişin de biran önce gelir hayırlısıylaaaaaaa:1hug:

myhope teşekkür ederim canım cevabın için.. ikinci çizgi tam olarak aynı koyulukta değildi ama silik falanda değil var yani besbelli..

Back
X