Umudumuz Umut olsun

sağol bitanem.geçmiş olsun canım darısı size inşallah.anam tüp bebekte ikizler üçüzler oluyo hadi bakalım hayırlısı canım allah ne diliyosan onu versin ikiz üçüz güzelde olur hee.yakışır arkadaşıma biraz bakımı zor olur ama olsun değer valla.kaydirigubbakcemile3:dance:

teşekkür ederim Raziyecim..Umarım dediğin gibi olur :))) Sen ne yaptın..Kusura bakma takip edemiyorum topiği bu aralar. Doktora felan gittinizmi neye karar verildi...

ayse nasılsın oğlun nasıl
çok iyiyiz teyzesiiii siz nasılsınız bakalımmm şafak kaçççççççç:teytey::teytey:
hoşgeldin ayşecim nasılsın bakalım ana oğul
hoşbuldukkkkkkkkk:1hug:
canım benim ya çok ince düşünmüşsün ellerine sağlık hayatım. teşekkür ederim.gerçi ben bunu kopyalamayıda beceremedim ama olsun sağol canım.Şeniz

canım kontrol paneline gir profili düzenleyi tıkla en alta in orda kilo doğum takip yazıyor oraya kopyala canımmmm inşallah berecebilmişimdir bu aradaaaa
http://babyticker.tickershack.com/tickers/0a808vf8oonqs81y.png
rahelimmm canımmm nasılsın hadi hayırlısıııııııı yolu yarıladın inşallahhh gelsin bebişlerrrr

Sağol Semracım güzel dileklerin için...Valla Allahımda gönlümü biliyor keşke tüp bebeğe gerek kalmasa diyorum ama bebek sahibi olmam için bahanem tüp bebek olacaksa eğer onada razıyım..Tek seferde ikiz olsun :))) Şaka bir yana Allah ne verirse kabulum..

hoşgeldin emelcimm geçmiş olsun..

Teşekkür ederim Nasipcim...İnşallah iğnelerin işe yarar hayatım ..
Teşekkürler Ayşe cim..Valla yolu yarıladım mı yoksa yolmu uzadı bilmiyorum ama bir sorunu ortadan kaldırmış olduk..Sen ve oğlunda iyisinizdir inşallahhh

teşekkür ederim Raziyecim..Umarım dediğin gibi olur :))) Sen ne yaptın..Kusura bakma takip edemiyorum topiği bu aralar. Doktora felan gittinizmi neye karar verildi...

gönlünü ferah tut canım benim rabbim sabrımızın mükafatını bebişlerimizle verecek inşallah biz gittik canım eşim varikosel ameliyatı olacak işlerimizi ayarlayıp martta allah nasip ederse ameliyatımızı olacak sonrada bebişimiz güzell allahım dualarımızı kabul et bebiş isteyen herkese nasip et yarabbim:Saruboceq:

hoşgeldin emelcimm geçmiş olsun..

hoşbulduk canım ..Umarım herşey yolundadır..

Raziyecim şimdiden geçmiş olsun o zaman..Benım ameliyattan haberim yoktu .. Hiç kafana takma sakın.Benım kardeşimde oldu o ameliyattan..gerçi henüz bekardı o zaman :)) Şu an evli ve eşi 5 haftalık hamile...Umarım sizde çok uzun süre beklemezsiniz..

arkadaşlar bengeçen hafta ilk defa kadın doğum doktoruna gittim bebegim neden olmuyor diye doktor konturol etti. rahmimde yara varmış onu dondurdu banada 2ay sonra geldedi başına gelen varmı böyle birşey olmamasına sebep bu olabilrmi acaba

hoşgeldin canım benimm. ağzından bal damlıyor hayatım ama dondurulmuş embriyolarla olduğu için degerim yüksek çıkmış, yani tek olabilir. hayırlısı olsun ama içimden hep çogul ya da 2izmiş gibi geliyorr.
canım benim ameliyatının iyi geçmesine sevindim hadi bakalım şimdi sıra sende gelsin 2iler 3üzleeerrr hihoyyyt nasip ve mervenin de 2izleri olcak inşş yumurta takibi yaptırıyolar ya içime öyle doğuyorrr. haklarında hayırlısı canım beniimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…