Kızlar selam...Hayırsız arkadaşınız geldi :))))
Esmacım tebrik ederim..Batu gelmiş :)) Allah sağlıkla analı babalı büyütsün..
geçmişi fazla okuyamadım kusura bakmayın. umarım herkes iyidir..Emel senın oğlanın gelmesine daha çok mu ? Nasip Raziye Ayşe Sinem Beyza Sinem2 Gülşen Şebo Mervem Merve2 Nazmiye herkes iyidir umarım..
Pınarcım tebrik ederim..Sanırım üçüz annesi olacaksın :)))
Sıra geldi bana :) Perşembe ameliyatımı oldum...Perdeyi kaldırdık oyun başlayacak :))) Hazıran sonu yada Temmuz gibi tüp bebek yoluna gireceğiz sanırım..Şimdilik benden haberler bu kadar..
Bu arada Semra cım tebrik ederim...Darısı başımıza
çok iyiyiz teyzesiiii siz nasılsınız bakalımmm şafak kaçççççççç:teytey::teytey:ayse nasılsın oğlun nasıl
hoşbuldukkkkkkkkk:1hug:hoşgeldin ayşecim nasılsın bakalım ana oğul
canım benim ya çok ince düşünmüşsün ellerine sağlık hayatım. teşekkür ederim.gerçi ben bunu kopyalamayıda beceremedim ama olsun sağol canım.Şeniz
geçmişi fazla okuyamadım kusura bakmayın. umarım herkes iyidir..Emel senın oğlanın gelmesine daha çok mu ? Nasip Raziye Ayşe Sinem Beyza Sinem2 Gülşen Şebo Mervem Merve2 Nazmiye herkes iyidir umarım..
Sıra geldi bana :) Perşembe ameliyatımı oldum...Perdeyi kaldırdık oyun başlayacak :))) Hazıran sonu yada Temmuz gibi tüp bebek yoluna gireceğiz sanırım..Şimdilik benden haberler bu kadar..
teşekkür ederim Raziyecim..Umarım dediğin gibi olur :))) Sen ne yaptın..Kusura bakma takip edemiyorum topiği bu aralar. Doktora felan gittinizmi neye karar verildi...
hoşgeldin emelcimm geçmiş olsun..
nasipcim nasılsın canım
tşkler canım iyiyim sen
pınar kız ağzından bal damlıyor diğer hamişler sizin içinize doğmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?