aminnnnn canım tüm hamişlerimize nasip etsin inşallahhhhh ay esmam geldi aklıma şimdi batuşu yanındadır ne güzel yaaaa kıskandımmı neeeeeee:roflol::roflol:
canım sen bir çizelge yapsana ne kadarlıksın bilelimmmm birde ben kendimi söyleyeyim sana 7ekim adetti kanama yaniii yoksa 30 eylül aslındaaa neyse kittede gülen suratı 20 ekimde yakaladık 1 kasım test çift çizgi çıktı 3 kasım doktora gittik baktı keseye benzer bişey gördü emin değilim ama büyük ihtimalle bebişin burda dediii 2 hafta sonra gittiğimde ise keseyi ve içinde minnacık bir çizgiyi gösterip bebişin bu demiştiii şimdi sen adete göre kaç haftalıksın bilmem ama kontrolünde keseyi görürsün inşallah canımmm:1hug:
Günaydın kızlar amma çok kaynatmışsınız maşallah oğluşla ben pek katılamıyoruz malum haftaya son kez gelicez işe işleritoparlamaya çalışıyoruz
inşallah herkez bebişlerine kavuşur
günaydınn kızlarr
günaydın nasip merve aslı beyza semra merve2
nasipcim senin dediğin şu akıntı olayı varya şimdi dikkat ettim ama uzamıyo daha var mı demek bu ??
bilmiyorum:sm_confused: nasipcim ama kimse yok bugün herkes çok yoğun sanırım:uhm:
ne yapalım raziyecim bizde kendimiz muhabbet ederizkaydirigubbakcemile5
evet canım nasipcim sen nazilliye gelecektin dimi oğlunun maçı vardı ne oldu sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?