Umudumuz Umut olsun

Sen sordun mu kadına ne zaman gelıyon dıye kadın ıstanbulada gıttı kımse soylemedı nasıp sen mı gelıyon dıye

şubatta gelcem demişti aklıma geldi tarihi unutmuş olabilirim ben geleceğini söylediği zaman görüşürüz demiştim:dilcikar:

ne yapalım nasipcim nasip değilmişyerimseniben ama bir daha geleceğin zaman mutlaka haberleşelim canım kaydirigubbakcemile5

canım sana idareten çizelge yaptım ilerde değişirsin istediğin gibi yaparsınnnnnnn bunu nereye kopyalayacağını biliyorsun değil miiii -yazacaktım ama unutmuşum profilde bi yerdi neyseee bilmiyorsan bakarızzz-

http://babyticker.tickershack.com/tickers/0a80ukoqzrs7uwr3.png

nasipim beyzam razişim emoşummmm ee başka kimse yok muuu nerde bu millettttt huuuuuuuugelin yahuuuuuuuukaydirigubbakcemileyada oklavayı yiyinnnnklava:klava:seçim sizinnnnnnn
gelen gelmeyen herkezzzzz öpüldünüz anacım mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

canım benim ya çok ince düşünmüşsün ellerine sağlık hayatım. teşekkür ederim.gerçi ben bunu kopyalamayıda beceremedim ama olsun sağol canım.Şeniz

Kızlar selam...Hayırsız arkadaşınız geldi :))))
Esmacım tebrik ederim..Batu gelmiş :)) Allah sağlıkla analı babalı büyütsün..
geçmişi fazla okuyamadım kusura bakmayın. umarım herkes iyidir..Emel senın oğlanın gelmesine daha çok mu ? Nasip Raziye Ayşe Sinem Beyza Sinem2 Gülşen Şebo Mervem Merve2 Nazmiye herkes iyidir umarım..
Pınarcım tebrik ederim..Sanırım üçüz annesi olacaksın :)))
Sıra geldi bana :) Perşembe ameliyatımı oldum...Perdeyi kaldırdık oyun başlayacak :))) Hazıran sonu yada Temmuz gibi tüp bebek yoluna gireceğiz sanırım..Şimdilik benden haberler bu kadar..
Bu arada Semra cım tebrik ederim...Darısı başımıza

az kalmış o zaman canım..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.. zaman gerçekten çok çabuk geçiyor..Hepimizin hamile kalmak için gün saydığını hatırlıyorum..Hoş ben hala sayıyorum :))) Şimdi ise doğacakları zamanı bekliyorsunuz ne güzel :)) Bu arada Batu dan sonra dünyaya merhaba diyen yok henüz sanırım..Sırada sen varsın sonra kim gelecek bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…