Sen sordun mu kadına ne zaman gelıyon dıye kadın ıstanbulada gıttı kımse soylemedı nasıp sen mı gelıyon dıye
şubatta gelcem demişti aklıma geldi tarihi unutmuş olabilirim ben geleceğini söylediği zaman görüşürüz demiştim:dilcikar:
ne yapalım nasipcim nasip değilmişyerimseniben ama bir daha geleceğin zaman mutlaka haberleşelim canım kaydirigubbakcemile5
bitanem seninde pamuğun gelcek allahın izniyle:1hug:canım ben çizelge yapmayı bilmiyorum.ocak aynını onunda adet oldum adetim ya 24 gün yada26 29 günde bi oluyodu biraz düzensizdi yani. keseye göremezsem üzülürüm yine en iyisi ben iki hafta sonra gidiyimde ozaman görürüm inşallah canım.
canım sana idareten çizelge yaptım ilerde değişirsin istediğin gibi yaparsınnnnnnn bunu nereye kopyalayacağını biliyorsun değil miiii -yazacaktım ama unutmuşum profilde bi yerdi neyseee bilmiyorsan bakarızzz-
http://babyticker.tickershack.com/tickers/0a80ukoqzrs7uwr3.png
nasipim beyzam razişim emoşummmm ee başka kimse yok muuu nerde bu millettttt huuuuuuuugelin yahuuuuuuuukaydirigubbakcemileyada oklavayı yiyinnnn klava: klava:seçim sizinnnnnnn
gelen gelmeyen herkezzzzz öpüldünüz anacım mucuksss mucukssssŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?