allah ne zaman nasip ederse o zaman gelcek melekleriniz nasipcim...sen strese sokma kendini...güle güle gidin gelin inşallah...
hadi hayırlısı feyzacım...ne güzel biprenses geliyooo...sağlıkla gelsin inşallah...
kız pınarr....ne çabuk geçiyo zaman..daha kan tahlilini yaptığın gün dün gibi aklımda...allahım sağlimen kucağımıza almayıda nasip etsin meleklerimizi...
zeynep hoşgeldin canım..nasıl gidiyo hamişlik...
niye öyle hissediyosun nevgülcüm umutsuz bakma dünyaya yoksa enerjin kalmaz yaşamak için
maşallah darısı bizim başımıza inşallah. Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin.idil in resmini koydum yahu görmüyo musunuz?
maşallah!!!bakın şunun güzelliğine kuzu bu kuzu
gülşencim allah nazarlardan saklasın analı babalı mutlu sağlıklı büyütün inşallah. canımızsınız. DARISI HEPİMİZİN BAŞINA İNŞALLAH AMİNNN
hoşgeldin bu aradakaydirigubbakcemile3sinemcim gelmiyorum içimden gelmiyo kendimce mevzudan uzaklaşmaya çalışıyorum napim
şimdi reglim ya ondan. ee varmı güzel havadis kimler heyecan yaşıyo herkes iyimi
selam milletttttkaydirigubbakcemile3
dün önce misfirim geldi sonra ben biraz kötü oldum ya arada bir sıkıntı basıyor anlamıyorum yoktu şimdiye kadar nefes alamıyorum sanki neyse işte gelemedim o yüzden hatta gülşenime bile yazamadım mervem sanadaaahamişlikten herhalde yaaa anlamadım gittii:sm_confused:
gülşenim maşallah idilimeeeeAllah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnn de hayırdır 30 u demiyomuydunn kim biliyorsa dökülsün bakalım nasıl oldu normal mi sezeryan mı niye erken olduuu aman canım ya annesinin yanında ne güzellll:teytey::teytey::teytey:
mervem bişi demiyom umarım bebişin fazla bekletmez seniii sağlıcakla gelsin hep yanında olsun da beklemeye razıyız dimiii:1hug:
ve diğerleriiiii hala biraz kötüyüm kusuruma bakmayın hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?