herkese merhaba nasılsınız
ben birazdan annemşllere gidecem eşimle tartıştık birkaç gün orda kalmayı düşünüyorum
belki gelmeme de bidaha
bakıcaz pek giremezsem kusur bakmayın bana kızmayın olurmu çok kötü günler geçiriyorum çok üzgünüm
canım allah yardımcın olsun merak ederiz habersiz bırakma..bebeğine dikkatet cnm
canım öyleyse biliyorum kaç aydır tanıyorum seni düzelsin diye uğraşıyorsun ama demekki bu adam böyle değişmeyecek ayrılmayı düşünüyor mu oda?
herkese merhaba nasılsınız
ben birazdan annemşllere gidecem eşimle tartıştık birkaç gün orda kalmayı düşünüyorum
belki gelmeme de bidaha
bakıcaz pek giremezsem kusur bakmayın bana kızmayın olurmu çok kötü günler geçiriyorum çok üzgünüm
benim daha nerden baksan 6 günüm var canım bi değişiklik hissetmiyorum sana bahsettiğim yanma hariçinde henüz gögüslerimde bile hassasiyet yokşebbocum hoşgeldin hayatımmm.. valla en çok ona sevindim bide kist çıksaydı ya gene ilaç kullan hobaaa olurdumm.. ramazan ayında zaten çok sıkı çalışamayız gibime geliyor ondan bıraktım bakalım..
sen nasılsın ?
memnun oldum aramıza hoşgeldin o zaman.evet canım nicole...ama adım merve daha yeniyim ama umutlarımız hep bir ve aynı...
ya benim bebeğim ne olacak
derya ordamısın neler oluyor canım üzülme sakın aloooo yeni gördüm yazını derya
ya benim bebeğim ne olacak
evet canım nicole...ama adım merve daha yeniyim ama umutlarımız hep bir ve aynı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?