daha 8 ay iyi ozaman.erken dr gitmen iyi oldu ama.
yok canım netten baktıktan sonra senin yorumunu gördüm inş. müjdeli haberler veririm sizlere ama nedense içimde bir kıpırtı yok kızlar yaaa neden inanmim sana nevgülcümkaydirigubbakcemile5
tabi tabi, eşim istemiyodu da önceden gidelim vitamin falan başlarlar bir kan değerlerine baktıralım dedim, bu çıktı başımıza:8 allah hepimizin hakkında hayırlısını versin, ne diyim, elden bir şey gelmiyor... senin bebeğin var mı nevgül? ya da gebelik?
inşallah canım, erken de deil aslında yaş aldı başını gidiyor, 28 yaşındayım, eşim 31, hayırlısı olsun tabi. senin de inşallah en kısa zamanda bebişin olur da kollarına alırsın annesi, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. siz denediniz de olmadı mı yoksa yeni mi başladınız çalışmalara?bebekte yok gebelikte.ben 1 bucuk yıldır evliyim.tedaviyede 2- 3 aydır başladık.o yüzden sana ne kadarlık evlisin dedim senin için daha erken inşallah kistin de giderde bebişin gelir.
inşallah canım, erken de deil aslında yaş aldı başını gidiyor, 28 yaşındayım, eşim 31, hayırlısı olsun tabi. senin de inşallah en kısa zamanda bebişin olur da kollarına alırsın annesi, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. siz denediniz de olmadı mı yoksa yeni mi başladınız çalışmalara?
şşşş kızlar ne var ne yok bakım
biz hiç korunmadk canım.bir yılda olmaması normal demişlerdi bizde o yüzden dr gitmedik.1 yıl dolunca artık gideim dedik.bende adet düzensizliğide vardı.o yüzden gittim ve pco teşhisi konuldu.hayırlısı allahtan.inşallah hepimiz bebişlerimizi alırız kollarmıza.
günaydın en güzel anniş, biz iyiyiz sen de ne var ne çok? bebiş ne alemde, kırkbir kere maşallah tosuncuğuna:1hug:
Allahım hayırlısını versin canım, kucağımız boş kalmasın inşallah
ay kızlar 5 gün kaldı benim kokulara karşı hassasiyetim olmaya başladı umarım bahardan değildir
ya canım normal kokular çok kötü geliyo kokusu mideni bulandırıyor sigara parfüm nefes kokusu wc falan işte bide eğer hamişsen ağzının tadı da değişiyo canım metal yalamış gibi oluyosun
canım üzüldüm.. hayırlısı ama, vakti saati vardır elbet, belki nisanda.. ama kırmızı kart görmedikçe ben ümit kesmek istemiyorum!günaydınnn.. malesef sinemcim düştü pat diye hemde 36,7'ye regl geliyorum diyor cnm hiç şaşmaz ateş yöntemi.. KISMET DEĞİLMİŞ:çok üzgünüm:
taze anneeeeşşşş kızlar ne var ne yok bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?