yakın olsaydım ben gelirdim canımmmmmmm:1hug:hadi ya ayşecim bende nereye gidersem oda oraya kaydirigubbakcemile başka alternatifi yok:jeyyar: maalesef yoksaaaa kaydirigubbakcemile3 ama bende öleyim ya bak akşama çalışcaz beraber işleri yoğunmuş yardım edicem kooperatife gitcem zaten ben burda kimseyi tanımıyom daha doğrusu hiç arkadaşım yok yalnızım senağlama yani gelip gidenim olmaz
eğer onları senden fazla önemsiyorsa ondan olabilirrrrrCADIARZUki değildir inşallahhhhhyok kesinlikle.....ama kocam abilerim anam ailem deyince ona kızıyom neden acabaa.
hıh ayşeyi de kaçırdık gitti işte gezin kızlar biz tıkıldık işyerindeyim neyseki yarın tatil bugünn cumaaaaaaaaaaaa
ayyy teşekkür ederimsırnaşık şey ayşecim seninle kaydirigubbakcemile5altını üstünü getirirdik heryerin gezmekten:içelim: zaten oturmaktan kilo aldım:çok üzgünüm:
ne güzel olurdu dimiiiiiiiikaydirigubbakcemile5
ee biraz iş yapayım dedim herkez biyerlere gitmişşşşş olmuyor böyle ama hadi toplaşın bakalımmmmmkaydirigubbakcemilezaten bir saatim kalmışşşşşşş oğluşumu görmeyeeeee:lepi:
söylemem mi teyzesiiii o şovu burda da yapıyor ama tabi görmek başkaaaaaa:teytey::teytey::teytey:selam söyle ayşecim oğluşuna minik alperen sana şov yapar belki keyfinin ve sıhatinin yerinde olduğunu gösterir
olacak canımmm inşallah en kısa zamanda senin ve isteyen herkezin böyle güzel bekleyişleri olacakkkk 9 aycık sonrada kucakları dolacakkkkk inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:yaaa bendeeeeeeee isssssssstiiiiiiiiiiiiiiiiiiyoooooooooruuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm artık aaaaaaaaaaaaaaaaa.el salla ona bizim için.:1hug:
ay ayşecim niş. alperenin sana gülümser
hoşgeldin pınarcım nasılsın bakalım eltini allah kurtarsın canım sınavda başarılar kayınvalidene geçmiş olsun allah şifa versin
beyzacım sanada başarılar sınavında
iyiyim pınarcım maalesef bende bişey yok hayırlısı olsun çalışmaları bıraktım artık bir iki ay düşünmek istemiyorum
pınar nasıılsın canım kib bye
sağolun kızlarr umarım sınavlarım iyi geçer
pınarcım senin bebişte baya büyümüş ohh maşallah
pınarcım ben yapayım yapmasına da bende bir sorun görünmüyor canım eşim ameliyat olması gerek ama bakalım ne zaman olacak
iyi akşamla sinemcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?