kızlar yalnız benden umudu kesin bu ay kartı görecem ben belki önümüzdeki aya hayırlısı olsun inşallah sizler sevindirin bizi
kızlaaar ben şimdi dr dan geldim kistim gitmiş durum iyi yanii çok şükür
dr bu ay ilaçsız takip edicem dedi 1 hafta sonraya çağırdı pazartesi tekrar gidicemm ayy hadi hayırlısı artık gelsin bebişlerr
gülsümcüm çalışma olmadığı için dedim bitanem
kıslar artık öğle araları girebilirim sayfaya patron hangi siteye girdiğimizi herşeyi görecekmiş o yüzden artık az görüşecez senağlama
var ama çalışmalar korumalı oldu :1no2: çünkü bu ay bir umut demek istemedim sadece bu ay
anacım benim de bayıldığımdan değil tabe ama kociş biraz anlasın diye birde bir umut demek istemedim gerçi aradakaçtı ama bir defa bişi olmaz ondanda
hainler kimse beni sormamışşşşklava: klava:
bende bir heves girip beni merak eden buluşma topiğine baksın diyecektimmmm siz bakmazsınızda şimdiiiiiiilülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kızlar bugün yağmur altında mecburiyetten bayağı bir yürüyüş yaptım hava çarptı galiba hafiften başım ağrıyor ondan mı bilmem ben okuduklarımı unuttummmmm:roflol::roflol::roflol:
neyse ben iyiyim siz iyisiniz birinizin kocişi gidiyormuş elini çabuk tutsun eşi bir bıraksın iki kavuşsun inşallahhhh öpüldünüz canlarım mucukssss mucuksssssssŞenizŞeniz
kendine dikkat et..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?