canım çok geçmiş olsun kocişene bişey olmadığına çok sevindim allah saklaısın sizicanım cumartesı ıse gelemedım eşim trafık kazası gecırdı moralım bozuktu.dunde ınternette sorun vardı işyerınde anca bugun gelebıldım yanınıza....15 ınde gıdıcem canım doktora o zaman gorucem bebegımıı
ben yine yokum seher küstüm işdeeee:dilcikar:herkesleregünaydın geçde olsa amel raziye sinem merve2 şebnem gülşen sinem aslı
liste güzelde ben 26 eylülde pempe olamicem yaaawww
hap kullanıyom ya kistim gitsin diye
belli mi olur sinemimm bu işlerr..sen bugün gitcen bahara dimi?liste güzelde ben 26 eylülde pempe olamicem yaaawww
hap kullanıyom ya kistim gitsin diye
evet ya içim rahatladıı kaydirigubbakcemile5mervişko iyi yapmışsın olay çözümlenmiş işte sende rahatsın artık ..........
hoşgeldin mervem..Hakkında hayırlısı olsun..bak artık görneyeceksin o arkadaşı..sen stres yapma...
şebnem kız hamişsin işte..kart yok daha ne? Hamişsen beni yemeğe götürecen bak ona göre:)))))) İftar yemeğine :)))))
Sehercim canım sen sıkma tatlı canını allahın izniyle hiçbirşey olmayacak bebeğine...
kızlar merveeeler karışıyor ay tuhaf oldumm bana küçük merve diyin bari:))) yada esmanın dünürü:)
kızlar merveeeler karışıyor ay tuhaf oldumm bana küçük merve diyin bari:))) yada esmanın dünürü:)
sen kaç yaşındasın mervecim? ben 30 yaşındayım..herhalde küçük merve sen olacaksın a.s
hoşgeldin mervem..Hakkında hayırlısı olsun..bak artık görneyeceksin o arkadaşı..sen stres yapma...
şebnem kız hamişsin işte..kart yok daha ne? Hamişsen beni yemeğe götürecen bak ona göre:)))))) İftar yemeğine :)))))
Sehercim canım sen sıkma tatlı canını allahın izniyle hiçbirşey olmayacak bebeğine...
olmaz inşallahh buay diğer aylardan farklı olsun çift çizgiyi görünce patlasın gözlerin emiii...
valla çok üzüldüm dün dedim naparım acaba kabul ederse müdürm istifayı diye bir yandan korktum ama buraya beraber başladık beraber devam etcez izin veremem dedi:1hug:canımmm
tamamdır cancerimiz mervemiz nicolümüz de mervemiziki
belli mi olur sinemimm bu işlerr..sen bugün gitcen bahara dimi?
evet ya içim rahatladıı kaydirigubbakcemile5
başım tuttu bir gerizekalı yüzündenn :lepi: konuştum rahatladımm
ay küsme esmacım unutmam senin bidahakine akıl işte işlerim çok yoğun kafa kalmadı bendea.s. :1hug:
5 gün kalmış şebnemcim...İnşallahh ilk Aslıyı sonrada seni hamiş olarak duyarız..Sonra sırasıyla biz geliriz arkanızdan.....
gittim aynı şeyleri söyledi şuleyle
ya ama bağkurlara dediğim gibi 80 artı 10 fark alıyorlar
o yüzden ben medicala devam etcem galiba yaww hem şule hanımda iyi şimdilik
bu arada medicala gittiğimde hormonlarım için test yapmıştık dr çok iyi sonuçlar dediiiiiiiiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyyt
bakalım ssk için naaapcaklar keşke onu sorsaydım ya sana söylerdim
olsun canım bakalım ben hamiş kalayım eğer sskya da o şekilde pahalıysa bende medicale gelirim banada daha yakın:CüvCüv:
merveee1 buydaaalülülülülülü
buarada iyi maşşallah hormon testlerinin de ii çıkmasına sevindimm:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?