öyle yapıyorum her sene hayatım ama yinede dr duymasın kadir gecesini ve arife gününü kaçırmıyorum hoş bütün gün hasta yatıyorum ama olsun
olsun canım sen kendine hissetmiyorsan tutmak zorunda değilsin rabbim senin içini biliyor sana yardımcı oluyordur tuttuğun günlerde:1hug:
canım nasip sen niye gelmiyosun sık sık bi sebebi mi var anacım. biz seni özlüyoruz ama inan buna. sensiz tadı yok birazdaha motive olsan da tekrar gelsen buralara diyorum. ayrıca canım inşallah dediğin gibi hamişimdir nedense bugün herkes bana aynı şeyi söyledi beni iyi gazladınız valla inşallah hamişimdir
tabi canım benim derdi verende allah dermanı da bunada çok şükür ne yapalım önemli olan niyettir zaten arkadaşım:1hug:evet sabrını veriyor çok şükür ama keşke bütün ay tutabilsem ama oda allahtan gelen birşey değilmi
nasipçim hoş geldin ve geçmiş olsun canım
esma merve şebnem nazmiye raziye emel ayşe gülşen derya aslı pınar aylin merve2 ve diğerleri nerdesiniz ya ben geldim diye mi yazmıyorsunuz peki ben gidiyorum ortaya çıkabilirsiniz kendinize iyi bakın bye:a015::a015:
hoş geldin pınarcım nasipcim kızma bu ay ramazan herkeste ağırlıklar var herhalde ondan girremiyorlar canım benim benimde işler yoğun arada girip çıkıyorum
teşekkür ederim canım allah hepimizin yuvasını sonuna kadar mutlu bir şekilde devam ettrisin tabi bebişlerimizlea.s.slm canlarımmm :)Ayşeemm,şebnemimmmm,esmaaam,sibelimm,diğer esmamm, asiyeeem,emelimmm,gülşenimm,deryaaam,sinemimmm,mer veeem,nasipiiiim,raziyeeem.. hepinize hayırlı günler ..
Aslım adetin kaç gün geçti ki?ablamın 6 günü test yapınca çıkmıştı ancak. stres yapma insallah bebeğin gelceeeeek biz de buırda kutlama yapcazzzzzz..
raziş canım benim allah bi ömür mutlu yaşatsın insallahhh.. allah ayırmasınn..
beni soracak olursanız sbah 06.30da yattım. gece sahura eşimi uyandırdım ve bu ay sperm sayımına baktıralım,önümüzdeki ay da olmazsa rahim filmi çektireyim,biz bunlara baktırmadan boşa kürek çekiyor olabilirz dedim vee bana sanki deliymişim gibi baktııı, o siteden mi okudun bunu, drun bişi dememiş sen her okuduğunu yapmaya kalkışıyorsun o siteye girmöe bi daha dedikafamçokkarıştı normalde eşim hiç böyle değil ama bu konuda çok hassas beni de çok üzüyor. ben de tabi bağırıp pc başına geldim 7ye geliyodu yattım :çok üzgünüm: işte böyle kızlarr ooff offf
esma merve şebnem nazmiye raziye emel ayşe gülşen derya aslı pınar aylin merve2 ve diğerleri nerdesiniz ya ben geldim diye mi yazmıyorsunuz peki ben gidiyorum ortaya çıkabilirsiniz kendinize iyi bakın bye:a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?