Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla sanmıyom mervecim göstermicek benim inatçı zaten 5 aydada göremessek 6 ayda 4 boyutluya gidicez o zaman öğreniriz artık :) valla o kendini göstermediği için bende ona iğne bilem almadım kötü anneyim ben :::)))))))
pınarcım beni unuttun işte:dilcikar:
ayşeeem,emellerimm,şebiim,sinemimm,asiyeem,aslııım,ayliniim,nazmiyeeem,gülşenimm, seherimm,nasiipim,merveelerim.. unuttugum varsa affolaa. insallah iyisinizdiir.
hamişleriim, hamiş adaylarımmmm, hepinize kucak dolusu sevgileeer topiğiminn güzel anneleriiii. mucukss hepinizeee.insallah sabah yazılarımı görürsünüzzzzz.a.s.[/B]
günaydın kızlar....bugün pek iyi değilim...başım ağrıyo...sizlerden ne haber...uyumak istiyorum....
günaydınnnnnnnnnn kızlar dün giremedim biraz moralim bozuktu birazda işlerim çoktu k.bakmayınn canlarımmmmm... nasılsınız herkes iyi maşallahh.. emel nazmiye ve esmacımm çok güzeller göbişleriniz maşallahhhhhhh.. nazmiye evet valla göbeğini görünce bu kızın oğluşu olcak dedim haberin olsun:)
ayşem sanada maşallahhh inş sağlıkla seninde göbişi kocaman olur iyi haberlerini okudum çok sevindim:))
günün ilk günaydını benden kızlar
emelcim nazmiyecim maşallah göbişlerinize bide ben çekip koya bilsem ama anneme gidince ilk işim bu olucak
bizim eve bilgisayarın girmesi yasak eşim tarafından adam istemiyo
aslı gülşen bi bizim göbüşler kaldı
nazmiye kız sanki senin göbiş erkek gibin duruyo ama hadi hayırlısı bakalım
emelcim yok canım benimki nazlı bi tarafaını gösteremedi öğrenemedik daha
aslı gülşen bu arada gripleri atlatabildinizmi
esma şebo asiye pınar sinem mervem mervem2 ayşe kaçak ayşe nasipçim raziye sizler nasılsınız bakem
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun inşallah akşam baktım göbişlere süperler ya Allah bizede nasip etsin inşallah. Yazcaktım size ama site izin vermedi eror yedim.
Kızlar bilg geri verdim yenisini alcam mecbur. Sinir oldum onlara ama geri aldılar bari.
Merve2 cim geçmiş olsun canım ağrı kesici aldın mı?
Mervecim neden bmoralin bozuktu cnm
günaydın aylincim uykucular siziGÜNAYDIIIIIINNNNNkaydirigubbakcemile3
günaydın kk nın güzel bayanlarıı...
nasıl ama sonunda göbişimi koydumm:)))ayy bılmıom kızlar cogunluk kız dıyo ama eşim ısrarla erkek diyo...hayırlısı saglıklı olsundaa...bakalım bıkac gune kadar ögrenıcez iinş.mınık kuş gösteririse...
geçmişolsun merve2 cim..
hayırdır merve senın neyın vardı dun bende pek ugrayamadım ama
benim cnm biraz kocişe sıkkın uzun süredir tartışmıyorduk buseferki biraz uzun sürünce moralim sıfırlandı.. ama çok şükür atlattık allah kimsenin ağız tadını bozmasın kızlar..bebişten önce evimizin huzuru önemli bunu dahada anladım..
[/IMG]![]()
işde buda benim göbişim :)))
[/IMG]![]()
işde buda benim göbişim :)))