atamaz kiiiii atamaz kiiiiilülülülülülü
net yoktu kiiiiiii
ceeeeeeeee canımmmmmmm
geldim geldimmmmmhihoyyyt
hafta sonu malum biliyorsunuz yeğenler evdeydi pazar akşamı gittiler ve bizim net onların gitmesiyle birlikte iptal olduuuuu ptesi akşamı geldi hemen siteye girdim anam baktım yine gitmiş dünde hiç yoktuuuuu neyse bugün düzeldi umarım yine gitmez modemle ilgili bişey sanırımmm neyse canlarımmmm göbişler yarışmış hımmm neyse benim daha bikaç ayım var onun için ama şu an zor oturuyorum geçen hafta hafiften hafiften başlayan bulantılar doruğa ulaştı ayakta bile zor duruyorum fazla giremem herhalde ama bir ceee yaparım yinede net olduğu süreceeeeeeee
nasipim geçmiş olsun canımmmm Allah şifasını versin inşallah biran önceeee:Saruboceq:
pınarım umutsuzluk yok olacak inşallah sen önce Allaha sonra doktorlara güvennnnn vede bizim dualarımızaa olacak inşallahhhh burdaki herkez er geç hamiş olacakkkk bak bana üstüne göre göre hemde tedaviyi bırakınca yakalamadımmı bebişii Allahım sizin içinde bir mucize gizliyor ben eminim zamanı gelince hepimiz kucaklayacaz mucizelerimizi inşallahhhhh

nikolüm sorduğunda sorumu kız boş bırakmaya gelmez bu işler sabah 6 yı unutmadın dimiii uyutma bakim kocişiiiiiii bak ben öyle yaptımmm darısı senin başına inşallahhha.s.
ve diğerleriiiii göbişleri yarıştıranlarrr bebiş diye çıldıranlarrrr öpüldünüz anacımmmmmmmŞeniz