Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar iyi haftalar
Daha yeni girebiliyorum siteye aslıcım demek oğluşun olcak tebrik ederim cnm inşallah hayırlısı ile ona bişey olmayacak normal büyüyecek böbreği.
Valla bayramsonu sarhoş gibiyim kızlar bide grip oldum o da cabası oldu sesim erkek gibi çıkıyo .
Sizler nasılsınız
Asiyecim aksilikle başlamışsın ama neyse değiştirmişsin ya o şansın var emelcim evet iyi olucak inanıyorum oğluşuna bir arkadaşta benden geliyor ya ben erkekismi bulamıyorum ya
Asiyecim aksilikle başlamışsın ama neyse değiştirmişsin ya o şansın var emelcim evet iyi olucak inanıyorum oğluşuna bir arkadaşta benden geliyor ya ben erkekismi bulamıyorum ya
günaydın tatlı bayanlar........bayram sonrası işgenceye hoşgeldiniz çalışanlar:)) yatmak güzelmiş yahu neyse daha 12 hafta çalışayımda sonra ense yaparım inşallah....benim cumartesi 50 mg lık şeker yüklemem vardır ve ne yazıkki yüksek çıktı....şimdi çarşamba günü 100 mg lık 3 saatlik şeker yüklemem var umarım orda herşey yolunda gider ama ben cumartesinden beri dikkat etmeye başladım...bana diyet yolları gözüktü(