• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Belki de olabilir ama bende sabah akşam yapmaya çalışıyorum kaçırmamak adına ama beklenen adet tarihi bana yakın arkdaşlar hep yumurtlama ve çatlama gördüler bile …
Valla ben de yapamadığım günler dışında yağtığım günlerde 1 tane yapmadım belki günde 3 yaptım bir ara biraz belirgindi pike yaklaşıyor herhalde dedim ama sonrasında işte kaçırdım herhalde. Çok ağrı çektiğim bir gün oldu kasıklarımda önceki gün de akıntı olmuştu acaba o zaman çatladı mı diye ben de merak ediyorum..

Valla ben de yapamadığım günler dışında yağtığım günlerde 1 tane yapmadım belki günde 3 yaptım bir ara biraz belirgindi pike yaklaşıyor herhalde dedim ama sonrasında işte kaçırdım herhalde. Çok ağrı çektiğim bir gün oldu kasıklarımda önceki gün de akıntı olmuştu acaba o zaman çatladı mı diye ben de merak ediyorum..
Dün koyulaşmaya başladığını düşünmüştüm bende. bugün gündüz yaptım test orta koyuluktaydı. Birde Akşam yapayım dedim resmen açık renk çıktı bir şey anlamadım bu işten 😅

Valla benimde aklım çok karışık kızlar 21 kasım 22.20 de bana göre pik gibi duruyor ama chatgbt 22 kasım 23.00 pik diyor tek ilişki yaşadım oda 20 kasım bakalım tutacak mı :)
21’de yükselmiş, 22’de de devam etmiş. 23 de düşmüş lh. Yumurtlama 23dür bence. Piklerde 3 gün devam etmeni öneririm siliği görene kadar. Bazen 2 gün pik görünür. Hayırlısı olsun

Dün koyulaşmaya başladığını düşünmüştüm bende. bugün gündüz yaptım test orta koyuluktaydı. Birde Akşam yapayım dedim resmen açık renk çıktı bir şey anlamadım bu işten 😅
Peki birkaç gün öncesinde pik kaçırdı isen değerlendirmiş miydiniz?

26 28 gun arasinda değişiyor ama bu ay 4 gun erken yumurtlamis olabilirim bir onceki adetim gecikmisti ve kısa sürmüştü tam emin olmamakla birlikte dongumun 11. gunu yumurtladigimi düşünüyorum emin olamadigim icin de gun aşırı ilerliyorum zaten doktorumnda bu sekilde önermişti💖
Bende 2ci ay olacak ovulasyon testi yapıyorum. Bi türlü piki yakalayamadım buyüzden cok stress yapmaya başladım. Artık daha test yapmayacagım beni kötü etkiliyor. Gecen ayda yanlış yaptım olmadı.. bu ayda piki yakalayamıyorum 😢😢😢

Bat 21 aralık benimde aralık başı takip başlayacağıö inşallah hepimize şans getirir aralık

Bende 2ci ay olacak ovulasyon testi yapıyorum. Bi türlü piki yakalayamadım buyüzden cok stress yapmaya başladım. Artık daha test yapmayacagım beni kötü etkiliyor. Gecen ayda yanlış yaptım olmadı.. bu ayda piki yakalayamıyorum 😢😢😢
belki de stresten gormedin piki o yuzden tavsiye etmiyorum canım ben gun aşırı ilerlersen ki doktorlar genellikle bu sekilde öneriyor illaki ya yumurtlamaya yada catlamaya denk geliyor zaten ki 3 5 gun canli da kalabiliyorlar o yuzden hic stres yapma bence bunlarla da ugrasma direk gun aşırı yada caniniz ne zaman isterse keyfe gore ilerleyin ben oyle yapiyorum şahsen bazen iki gun ust uste bazen gun aşırı tamamen keyfimize kalmış bu sekilde stresi azaltiyoruz sana da tavsiye ediyorum canim

belki de stresten gormedin piki o yuzden tavsiye etmiyorum canım ben gun aşırı ilerlersen ki doktorlar genellikle bu sekilde öneriyor illaki ya yumurtlamaya yada catlamaya denk geliyor zaten ki 3 5 gun canli da kalabiliyorlar o yuzden hic stres yapma bence bunlarla da ugrasma direk gun aşırı yada caniniz ne zaman isterse keyfe gore ilerleyin ben oyle yapiyorum şahsen bazen iki gun ust uste bazen gun aşırı tamamen keyfimize kalmış bu sekilde stresi azaltiyoruz sana da tavsiye ediyorum canim
Artık öyle yapacağım canım.. çünkü çok stress yapıyorum farkındayım 🥹

Back
X