Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim kızlar
evet mervecim alıyorum tazminatımı sağolsun veriyo kendi çıkarmış gösteriyo 8 ayda işsizlik alıcam
valla elimden geldiğince habersiz bırakmamaya çalışıcam kızlar sizi ama 2 gündür baya üzüldüm yani o yüzden bıraktım bebeişimide üzüyorum kendimide böyle
emelcim nasılsın bakalım erenimiz nasıl inş birşey olmaz canım sen gönlünü rahat tut
sehercim hayırlısı canım olsun kurtuldun tazminat alabilecenmi
selam kızlar ben geldim....aslında burdaydım ama pc mi devrettim başka arkadaşıma.....malum 2,5 ay sonra benim işlerimi yapacak kişiye gösterdiğim için ben yan tarafta oturuyorum:)) şimdi kendi koltuğuma geçtimde okuyayım dedim yazılanları....hadi hayır olsun mervecim rüyalar çok güzel maşallah....şebom seninde.....seher senin adına sevindim gülüm zaten ayrılcaktın öncesinde dinlen bari....huzursuz olmaktansa evinde huzurlu olmak en güzeli......annenlere sık sık git merakta bırakma bizleri....benimde yarın 4 boyutlum var kısmetse heyecandan uyuyamam bu gece.))
cnm benim hoşgeldinn ay nekadar az kalmış ya zaman ne kadarda hızlı geçiyor cidden.. inşallah sizler doğuma ayrılmadan sevindiririmm zaten ümitliydim rüyalar gördükçe umudum dahada artıyor.. cnm pazartesi bize minik prensesinin 4 boyutlu çıktıları olursa koyarsın artık yüzü falan iyice belirgindir kime benzediği bile anlaşılır.. çok heyecan verici gerçekten..hihoyyyt
kızlar rüya tabirlerine baktım bakın bi tanesinde ne yazıyor:)
Çocuk emzirdiğinizi görmek, yakında bir çocuğunuz olacağına işarettir.(4004)delikafadulden
inşallah mervecim sevindireceksin......çok heyecan verici gerçektende...benimle birlikte çok heyecanlı insan var...babaannesi ve dedesi bugün arayıp soruyorlar ne zaman gidicez diye...dedesi ben götürücem diye tutturduda:roflol: bakalım kime benziyor...hoş yanaklı bir çocuk gibi geliyor...şöle dudakları dolgun dolgun bakalım:asigim:
valla mervecim 6 yıldır bu iş yerinde çalışıyorum herşey bende kasasından tut adamın cüzdanına kadar kasaada 100 ytl eksik çıktı bende çıkardım cüzdanımdan verdim sonra para çekmeceden çıktı kendide gördü ama bu benim gururma dokundu ben 6 senedir burdayım şimdiye kadar hiç bi açık çıkmamaış herşeyii bende eksik bi tane bişeyi yapmamışım hesaplarında bi açık yok ama o ağza ne geliyosa deddi bende sinirim bozuldu bakşam eşime anlattım oda hemen bırak dedi gerçi benim tazminatta falanda gözüm yoktu vermeseydide olurdu ben kendim çıkıcaktım ama o ben seni çıkarayım dedi bali haklarından yararlan ya para elin kiri amam gururumuda ayak altına alıp orda çalışamazdım yani 2 ay daha
kızlar bugün biraz geç yazıyorum...ama durumlar pek iyi değil...dün gece saat 9 gibi az bi kanamam oldu...dr umu aradım hemen..progestan al hemen gece 2 sabah ta 2 tane iç dedi...bugün 2 de çağırdı..gittik eşimle..şimdilik çok değil kanaman ama dinlen dedi...3 ay rapor yazacaktı ama gerek yok dedim..zaten arkadaşımızın yanındaçalışıyom...gerekirse çıkarım işten dedim...salıya kadar dinlen o zaman iyi hissedersen kendini gidersin dedi...şimdilik böyle...evdeyim bi kaç gün..dinleniyorum...eşim yat diyo başka bişey demiyo...inşallah kötü bişey olmaz kızlar...bu arada bebeğimin kalp atışlarını gördüm...ne muhteşem bi olay yaaa...rabbim onu bize bağışlasın inşallah...tek dileğim bu....hepinizi çoook öpüyorum...ara sıra yazmaya çalışırım...sizleri habersiz bırakmam....kendinize çok iyi bakın.....