- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 163
- 38
geldımı senın bılgısayar bırde ne zaman ayrılacaksın dogum ıznıne
yok gelmedi henüz ama giriyorum işde sağdan soldan iznide 37. haftaya kadar uzattım bakalım ne kadar çalışabilirsem çalışacağım kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldımı senın bılgısayar bırde ne zaman ayrılacaksın dogum ıznıne
şebbo dünür emel merve gülşen nazmiye raziye asiye ayşe nasip nerelerdesiniz
tesekkur ederız canım bence dınlenseydın evde canım ya batusun tum hazırlıkları bıttı mı
burdayız anam...hoşgeldin boddinin anası...nasılsınız oğluşunla bakiim..
gülşenim ne kocaman olmuş göbişin hayatım...maşallah 41 kere...
geldim dünürcümm işlerim var arada gidip geliyorum:))))))))
hoşbulduk aslıcım mehmet canmı olacak ufaklığın ismi maşallah onaEsmacım hoş geldin canım kızlar benim bebek şekerleri için biblolarım geldi 50 tanesi 40mış yanlış anlamışım ben ama güseller değer paraya yani bakalım yetmezse daha alırım ama çok beyendim şimdi tül alıcam sonra şeker doğum iznine çıkınca yapıcam artık.
Hoşgeldin esma ve batuş nasılsınız bakalım amanda maşallah batuşun aramıza gelmesine az kalmış allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
gülşencim maşallah berakallah kocaman olmuş göbişin idilcik büyüyor maşallah
iyimm sana kızçe yapcam diye çalışıyorummkaydirigubbakcemile3amanda aman gelinimin anası gelmiş nassın dünürüm -tatlicadiarzu-
Esmacım hoş geldin canım kızlar benim bebek şekerleri için biblolarım geldi 50 tanesi 40mış yanlış anlamışım ben ama güseller değer paraya yani bakalım yetmezse daha alırım ama çok beyendim şimdi tül alıcam sonra şeker doğum iznine çıkınca yapıcam artık.
batuşda bende iyyiz canım sen nasılsın sende iyisindir umarım çok özledik sizleri
iyyiz sağol merve teyzesi sen nasılsın kesen nasıl kaydirigubbakcemile3