• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz Umut olsun

geldımı senın bılgısayar bırde ne zaman ayrılacaksın dogum ıznıne

yok gelmedi henüz ama giriyorum işde sağdan soldan iznide 37. haftaya kadar uzattım bakalım ne kadar çalışabilirsem çalışacağım kaydirigubbakcemile2

şebbo dünür emel merve gülşen nazmiye raziye asiye ayşe nasip nerelerdesiniz

burdayız anam...hoşgeldin boddinin anası...nasılsınız oğluşunla bakiim..
gülşenim ne kocaman olmuş göbişin hayatım...maşallah 41 kere...

burdayız anam...hoşgeldin boddinin anası...nasılsınız oğluşunla bakiim..
gülşenim ne kocaman olmuş göbişin hayatım...maşallah 41 kere...

iyyiz sağol merve teyzesi sen nasılsın kesen nasıl kaydirigubbakcemile3

Esmacım hoş geldin canım kızlar benim bebek şekerleri için biblolarım geldi 50 tanesi 40mış yanlış anlamışım ben ama güseller değer paraya yani bakalım yetmezse daha alırım ama çok beyendim şimdi tül alıcam sonra şeker doğum iznine çıkınca yapıcam artık.

Hoşgeldin esma ve batuş nasılsınız bakalım amanda maşallah batuşun aramıza gelmesine az kalmış allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
gülşencim maşallah berakallah kocaman olmuş göbişin idilcik büyüyor maşallah

Esmacım hoş geldin canım kızlar benim bebek şekerleri için biblolarım geldi 50 tanesi 40mış yanlış anlamışım ben ama güseller değer paraya yani bakalım yetmezse daha alırım ama çok beyendim şimdi tül alıcam sonra şeker doğum iznine çıkınca yapıcam artık.
hoşbulduk aslıcım mehmet canmı olacak ufaklığın ismi maşallah ona
Hoşgeldin esma ve batuş nasılsınız bakalım amanda maşallah batuşun aramıza gelmesine az kalmış allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
gülşencim maşallah berakallah kocaman olmuş göbişin idilcik büyüyor maşallah

batuşda bende iyyiz canım sen nasılsın sende iyisindir umarım çok özledik sizleri

Hoğbulduk emelcim ya kapalıydı gittiğimde şubat sonu gel dedi bekçi baya indirim olucak dedi benimde işiime gedi şubat sonu gidecem dur siteden bulup oyayım

amanda aman gelinimin anası gelmiş nassın dünürüm -tatlicadiarzu-
iyimm sana kızçe yapcam diye çalışıyorummkaydirigubbakcemile3

aslıcım varsa nette resmi koysana bizede güle güle kullan

Aslım ben sana msn den tel nomu versem şubat sonu banada haber edermısın be chıcco travel 02 ıstıyorum ama pıyasada en ucuz 430 a buldum

iyyiz sağol merve teyzesi sen nasılsın kesen nasıl kaydirigubbakcemile3

artık kesemin içi dolu esma teyzesi...büyüyü kuzum...kocişime koy resmini bebişimin avatarıma dedim ama yapmadı sağolsun...ne zamandır koycak..ben pek beceremem de..kaydirigubbakcemile3

Back
X