Umudumuz...

Cardialgia

Bal oğlum...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
8.535
2.395
398
Kaç kez kaybetmişizdir yolunuzu karanlık bir sokakta….
Kendimizi yalnızlığa gömdüğümüz kaç gece hapsettiğimiz umutlarımız ve hayallerimizi sıkıştırdığımız demir parmaklıklar ardında… kendimize bile açıklamaya korktuğumuz gerçeklerin karşında güçlü görünmeye çalışırken içimizde enkazları toparlamaya çalışmanın ne kadar zor olduğunu buna rağmen boğanıza takılan sözcüklerden seçip seçip teselli aramanın verdiği ağırlığı…bir omuz ararız böyle zamanlarda kafamızı dayıyacağımız,bir yürek bize güç verecek bundan da eli boş dönersek vay halimize değil mi? Bitmiştir son kalan umutlarda,boğarız acılara kendimizi ve başlarız hazırda bekleyen gözyaşlarımızı akıtmaya, kalplerimize sessiz çığlıklarla…sus demeye bizim bile yüzümüz yoktur artık kendimize neyin telaşıdır neyin çabasıdır içimizdeki…farkında olmadan her acı güçlendirsede bizi,hırslandırsada ,kamçılasada çektiklerimizi içimizdeki acizliği kim söküp atmıştır değil mi? Kalk önüne bak bak ki gör neler oluyor sen duruken zaman senden nasıl hızla koşuyor artık onla aranda uçurum olmuştur ve kalkmaya çalışırken bir kez daha yıkar seni gördüğün…hüzün içinde yıkılsanda,düşüp tekrar kalksanda önüne bak…bilki en şiddetli yağmurların ardındadır en parlak gökkuşağı ve yeminlidir geceler güneşe…sen durdukça geçip gidenlerin ardından bakmak yerine silip gözyaşlarını sende takıl umutlarının peşine…

esmer_sekerim...
a.s.

hüzün içinde yıkılsanda,düşüp tekrar kalksanda önüne bak…bilki en şiddetli yağmurların ardındadır en parlak gökkuşağı ve yeminlidir geceler güneşe…

çok güzeldi canım.. ellerine sağlık.

hüzün içinde yıkılsanda,düşüp tekrar kalksanda önüne bak…bilki en şiddetli yağmurların ardındadır en parlak gökkuşağı ve yeminlidir geceler güneşe…sen durdukça geçip gidenlerin ardından bakmak yerine silip gözyaşlarını sende takıl umutlarının peşine…

varyaaa bugün acaip duygusalım ve bu yazınla beni kendime getirdin biliyormusun..Yüreğine parmaklarına sağlık arkadaşım paylaşımın için gerçekten teşekkürler HARıKAYDI...

çok teşekkür ediyorum beğenmen çok mutlu etti beni... :kedi :

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim sanada Belinay_merve senin yazında harikaydı...bu alıntı yaptığın cümle hep dilimde kalbimdedir...dilerim senide umutlarının ardından en parlak gökkuşağını görürsün...üzülme inan bana herşey yoluna girecek yeterki içindeki o sevinci kaybetme...ben buna inanıyorum...

ahh be esmerimm ah beee varya tam zamanında yetiştin diyorum başkada bişi demiyorum sana.. İnşallah bu dediklerin olur canım ve bende o alıntı ettiğim bölümü facede iletim olarak yazdım.. Gerçekten çok teşekkür ederim bu içten paylaşımın ve sıcacık yazın için...

ben teşekkür ederim canım...bu yazıyı yazarken umudumun peşini bırakmıştım ama toparladım kendimi ve ellerim,kalbim bu cümleleri yazdı...hayat süprizlerle dolu inan bana bazen en sevdiğimiz şeylerle imtihan ediliriz ve buna direnince mükafatıda büyük olur tatlım...söylesene,hangi en karanlık gece,aydınlığa çıkmadı?her doğan güneş bize umut oldu...güneşin hiç batmasın canım...lütfen salma sakın kendini yazılarında hep güçlü gördüm seni...sen kendin için en doğru olanı yaparsın buna eminim... :1hug:

haklısın tatlım.. güçlü görünüyor olabilirim ama dedimya bi şarkı yada gittiğim bi yer darma duman olamam sebep oluyor buda sanırım içime atıp atıp en sonunda birikenlerin dışa vurmasından kaynaklanıyor..Ama dediğin gibi "hayat süprizlerle dolu inan bana bazen en sevdiğimiz şeylerle imtihan ediliriz ve buna direnince mükafatıda büyük olur "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…