Umudunu Kaybettiği Anda Hamile Kalan OLdu mu?

Bosuna ugrasmayin para harcamayin tup bebekle bile olmaz dediler. 3. Tedavide kizimi sonra spontan kendiliginden oglumu kucagima aldim. Dua dua dua... allahim sana da nasip etsin. 0.01 amh 28 fsh

Annem var :)

10 yil boyunca cocuklari olmamis doktor asla sizin cocugunuz olmaz dedigi halde tedavisiz cocuklari olmus..
10. senede babam kasigindan ameliyat olmus 3 ay sonra annem hamile kalmis alakasi var midir bilmem..
Kasigindan ameliyat derken canım
Benim eşimde 3 ay oluyor ameliyat oldu kasıktan varikoselden sizdede mi böyle bi durum vardi

Bosuna ugrasmayin para harcamayin tup bebekle bile olmaz dediler. 3. Tedavide kizimi sonra spontan kendiliginden oglumu kucagima aldim. Dua dua dua... allahim sana da nasip etsin. 0.01 amh 28 fsh
Bana da umut oldun arkadaşım. Ben de tüp bebekte düşük yaptım. Tekrar deneyeceğim yaza. En son geçen sene Fsh 15 ti. Bu sene çok yoğundum. Bilmiyorum yükseldi mi. İnşallah benim de kolay geçer bu süreç. 4 sene oldu.

Arkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
Beeeennn de varim
9 sene sonra 6 kere negatif tüp bebekten sonra doktor tedaviyi birakin kabullenin artik dedikten sonra 38 yaşimda normal yoldan hamile kaldim...mucizem simdii kucagimda

İki arkadaşım ilk bebeklerini eşlerinde ki problemden dolayı cerrahi yöntemle sahip oldular.İkisi de bebekleri bir yaşina varmadan kazara hamile kalıp ilk çocukları 1.5 yaşında iken ikinci bebeklerini dogurdular

Evet var canım
Benimde kaynima dediler imkânsiz tedavisiz bebeğiniz olmaz diye o ay hamile kaldi eltim
Eşimede demişti dr senin sonuç iyi diye
Bizde hala tık yok eltimin kızı 1,5 yasında
Insallah bizlerde nasip olur
Bende 5yillik evliyim :KK43:

Evet var canım
Benimde kaynima dediler imkânsiz tedavisiz bebeğiniz olmaz diye o ay hamile kaldi eltim
Eşimede demişti dr senin sonuç iyi diye
Bizde hala tık yok eltimin kızı 1,5 yasında
Insallah bizlerde nasip olur
Bende 5yillik evliyim :KK43:
aynen ben de 5 yıllık evliyim inşllah nasip olur ikimize de sizin de sebepsiz o zaman değil mi ..kaynınızın sperm sorunu mu vardı

aynen ben de 5 yıllık evliyim inşllah nasip olur ikimize de sizin de sebepsiz o zaman değil mi ..kaynınızın sperm sorunu mu vardı
Evet cnm sperm sorunu varmis
Bebekleri oldu ama saglik sıkıntısı var malesef bunu babayada baglayabiriz dedi doktor
Benimde eşimde morfoloji sıkıntımız var ameliyat olalı 3 ay oldu 1 ay denedik gününde bekliyoruz bakalim ıns isteyen herkesin olur cnm
Sizin sikintiniz var mı peki

Zaten genellikle hiç kafanıza takmadığınız sürece, hayatınıza normal devam edebildiğiniz zamanda hamile kalıyorsunuz. Sürekli kafada hamilelik düşüncesi galiba stresi artırıyor ve gebeliği zorlaştırıyor. Kayınvalidemin de 7 sene sonra çocuğu olmuş doktorlar olmaz demişler, o da ümidini kesmiş herkes acıyormuş, şimdi iki evladı var. Yani Allah nasip ederse olur, siz stres yapıp belki olacak birşeyi de engellemeyin. Çok zor biliyorum ben senelerce bekleyen anneleri anlayamam ama bilmiyorum herkesin sabrının sınandığı konular bambaşka. Kimi evladı oluyor onun sağlığıyla sınanıyor, kimisi evlatları çok sağlıklı çok iyi maddi sıkıntılardan bunalıyor, kimi eşiyle imtihan oluyor çocukları için sabredeyim derken sağlığı ömrü gidiyor, çocuklarının psikolojisi bozuluyor. Dertsiz insan yok gibi ama sabırla ve tevekkülle beklersek inşallah Allah bir çıkış yolu verecektir. Kendinizi üzmemeye çalışın, Allah hayırlı evlatlarla sevindirsin. Bu arada bol sadaka vermeyi unutmayın, özellikle çocuğu olup da bakmakta zorlanan çok aile veya anne var, darda kalmışların duası bazen olmayacak şeyleri olduruyor.

Kasigindan ameliyat derken canım
Benim eşimde 3 ay oluyor ameliyat oldu kasıktan varikoselden sizdede mi böyle bi durum vardi

Suan isyerindeyim saglikli bir cevap veremeyecegim anneme de sorarim ama babamin kasiginda fitik gibi bisey mi ne varmis onu aldirmis.
Ama ondan oncesinde doktor annemle babam icin sizin asla cocugunuz olmaz demis ameliyattan 3 ay sonra annem hamile kalmis alakasi varmidir bilmiyorum cunku babam o ameliyati cocuk sahibi olmak icin degil kasiklari agridigi icin olmus.

Arkadasım var 7 miydi oniki miydi yıl olmuyordu .Artık umudu yoktu moralide bozuktu .Ama oluverdi .

Suan isyerindeyim saglikli bir cevap veremeyecegim anneme de sorarim ama babamin kasiginda fitik gibi bisey mi ne varmis onu aldirmis.
Ama ondan oncesinde doktor annemle babam icin sizin asla cocugunuz olmaz demis ameliyattan 3 ay sonra annem hamile kalmis alakasi varmidir bilmiyorum cunku babam o ameliyati cocuk sahibi olmak icin degil kasiklari agridigi icin olmus.
Hm anladim canım vakit ayırıp cevap verdiğin için sağol

Back
X