- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
- Konu Sahibi goncammm48
Topiğe bende geleyim :)) 9 aydır deniyoruzz daa olaydı doğardı şimdi :)) hayırlısı tabi rabvim doğru zamanı benden iyi bilir elbette.hangi topik o geleyim ben de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Topiğe bende geleyim :)) 9 aydır deniyoruzz daa olaydı doğardı şimdi :)) hayırlısı tabi rabvim doğru zamanı benden iyi bilir elbette.hangi topik o geleyim ben de
aa fsh ınız ne kadar yüksek tüp bebeğin ilki tutmadı mı pekiBosuna ugrasmayin para harcamayin tup bebekle bile olmaz dediler. 3. Tedavide kizimi sonra spontan kendiliginden oglumu kucagima aldim. Dua dua dua... allahim sana da nasip etsin. 0.01 amh 28 fsh
Yumueta olgunlasmadi bile. Kucuk bir tane yumurta topladilar dolleme yapmadilar bile.aa fsh ınız ne kadar yüksek tüp bebeğin ilki tutmadı mı peki
Kasigindan ameliyat derken canımAnnem var :)
10 yil boyunca cocuklari olmamis doktor asla sizin cocugunuz olmaz dedigi halde tedavisiz cocuklari olmus..
10. senede babam kasigindan ameliyat olmus 3 ay sonra annem hamile kalmis alakasi var midir bilmem..
Bana da umut oldun arkadaşım. Ben de tüp bebekte düşük yaptım. Tekrar deneyeceğim yaza. En son geçen sene Fsh 15 ti. Bu sene çok yoğundum. Bilmiyorum yükseldi mi. İnşallah benim de kolay geçer bu süreç. 4 sene oldu.Bosuna ugrasmayin para harcamayin tup bebekle bile olmaz dediler. 3. Tedavide kizimi sonra spontan kendiliginden oglumu kucagima aldim. Dua dua dua... allahim sana da nasip etsin. 0.01 amh 28 fsh
Beeeennn de varimArkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
fsh ıdeğilde amh değerine inanamadım maşallahaa fsh ınız ne kadar yüksek tüp bebeğin ilki tutmadı mı peki
Bennn uc tane kafam kadar kiste adet duzensizligine ragmen cocuk dusundugum ay hamile kaldimArkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
aynen ben de 5 yıllık evliyim inşllah nasip olur ikimize de sizin de sebepsiz o zaman değil mi ..kaynınızın sperm sorunu mu vardıEvet var canım
Benimde kaynima dediler imkânsiz tedavisiz bebeğiniz olmaz diye o ay hamile kaldi eltim
Eşimede demişti dr senin sonuç iyi diye
Bizde hala tık yok eltimin kızı 1,5 yasında
Insallah bizlerde nasip olur
Bende 5yillik evliyim![]()
Evet cnm sperm sorunu varmisaynen ben de 5 yıllık evliyim inşllah nasip olur ikimize de sizin de sebepsiz o zaman değil mi ..kaynınızın sperm sorunu mu vardı
Vallahi oda var ablamın eltisi daha 17 yaşında bu ay çok dua ettim olsun diye dedi evlendiği ay hamile kaldi kistti varmis üstelikUmudu ola ola
Bekleye bekleye hamile olan var mı?????
Varsa dua edicem ona :)))
Kasigindan ameliyat derken canım
Benim eşimde 3 ay oluyor ameliyat oldu kasıktan varikoselden sizdede mi böyle bi durum vardi
Hm anladim canım vakit ayırıp cevap verdiğin için sağolSuan isyerindeyim saglikli bir cevap veremeyecegim anneme de sorarim ama babamin kasiginda fitik gibi bisey mi ne varmis onu aldirmis.
Ama ondan oncesinde doktor annemle babam icin sizin asla cocugunuz olmaz demis ameliyattan 3 ay sonra annem hamile kalmis alakasi varmidir bilmiyorum cunku babam o ameliyati cocuk sahibi olmak icin degil kasiklari agridigi icin olmus.