- Konu Sahibi ojelikizzz
-
Bunun aşık olmasi var gezip tozmasi var alışıp bağlanilmasi var bide üstüne ayrilip aşk acisini cekmesi var :) acele etme boşver. Sosyal hayatin nasil okuyomusun çalişiyomusun en önemlisi de arkadaşlarinla disarida vakit geciriyomusun
Kuzum ben tam dedim ki aşk anlamında benim şansım yok, erkekler tarafından hep kandırılacağım en iyisi bütün erkeklerden uzak durmak. İşte tam o dönem karşıma hayattaki en büyük şansım sevgilim çıktı. Emin ol seninde çıkacak. Sende çok mutlu olacaksın ve bugünlere gülüp geçeceksin
İnş en yakin zaman da atanirsin. Sosyal hayatin canlandigi zaman karşina birilerinin cikma olasiligi cok daha fazla acele etme hayatinin tadini cikarmaya bak
gecen sene 23 yasinda iken ve herhalde kimse olmayacak derken esim cikti karsima.. buyuk askla baglandim, cok sevdim.. ama umudumu kaybedisim, onun bencilligini empatisizligini kompleks ve paranoyalarini gormek ve asla duzelmeyecegini anlamakla oldu.. ve o artik 'eski' esim :) hayirlisini dile sen deKizlar hic sevgilim olmadi belki biliyosunuzdur 23 yaşındayım. Sevgilim olmadi ama begenilmedigimden falan degil, ben asik olabilecegim biriyle hic karsilasmadigimdan ya da begendiklerimin zaten bir iliskileri olmalarindan. Bu aralar tekrar karamsarlastim. Biliyosunuz insanin psikolojisi cok garip bazen umruna takmazken bazen asiri derecede kafana takabiliyorsun.
Konuma gelince buraya yazdim ki cunku dedigim gibi bu ara tekrar umudumu yitirdigim bir donemde gibiyim. Acaba sizin aranizda da benim durumumda olan
veya umudunu tamemen kestigi anda aradigi kisiyi bulan
ya da hayatinin askinin yine tam umudunuzu kestigi anda sizi buldugu
veya eski hoslandiginiz-sevgiliniz vs. birinin hic beklemedigi anda ona yazan falan vs. oldu mu??
Biliyorum bir sure sonra Allah ne zaman isterse o zaman karsima cikaracak fikrine tekrar donucem ama iste dedim ya bu ara bir karamsarlik var yine ustumde, sizler hikayelerinizi yazarsaniz belki biraz umut olur daha cabuk atlatirim diye düşünüyorum :)
Kizlar hic sevgilim olmadi belki biliyosunuzdur 23 yaşındayım. Sevgilim olmadi ama begenilmedigimden falan degil, ben asik olabilecegim biriyle hic karsilasmadigimdan ya da begendiklerimin zaten bir iliskileri olmalarindan. Bu aralar tekrar karamsarlastim. Biliyosunuz insanin psikolojisi cok garip bazen umruna takmazken bazen asiri derecede kafana takabiliyorsun.
Konuma gelince buraya yazdim ki cunku dedigim gibi bu ara tekrar umudumu yitirdigim bir donemde gibiyim. Acaba sizin aranizda da benim durumumda olan
veya eski hoslandiginiz-sevgiliniz vs. birinin hic beklemedigi anda ona yazan falan vs. oldu mu??
Biliyorum bir sure sonra Allah ne zaman isterse o zaman karsima cikaracak fikrine tekrar donucem ama iste dedim ya bu ara bir karamsarlik var yine ustumde, sizler hikayelerinizi yazarsaniz belki biraz umut olur daha cabuk atlatirim diye düşünüyorum :)
Umudunu kaybetmek derken... Sen evlilik bazlı bir ilişki istiyorsun sanırım. Yanılıyor muyum??Kizlar hic sevgilim olmadi belki biliyosunuzdur 23 yaşındayım. Sevgilim olmadi ama begenilmedigimden falan degil, ben asik olabilecegim biriyle hic karsilasmadigimdan ya da begendiklerimin zaten bir iliskileri olmalarindan. Bu aralar tekrar karamsarlastim. Biliyosunuz insanin psikolojisi cok garip bazen umruna takmazken bazen asiri derecede kafana takabiliyorsun.
tam tersi asıl işe girdikten sonra kısmetin açılır merak etme.Evet oyle canim da ne bileyim aklima geliyor bazen diyorum iste lisede olmadi, üniversitede olmadi, kurslara gittim, dershanelere gittim olmadi, bazi arkadaslarimin arkadaslariyla ayni ortamda bulunma sansim oldu o zaman da olmadi. Simdi memur olup atanicam is yerinde hep gobekli, takim elbiseli yasli adamlardan olucak asil yasitlarimin,genclerin oldugu sosyal ortamlarda olmadi simdi yine orada da olmaz nereden cikabilir ki baska karsima diyorum. Bir de cevremde cok hos ama yasi gecmis ama hala bekar insanlari gorunce iste :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?