- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi pitipiti123
-
Canim bunun için herhangi bir tetkik yapmadı. Anne ve baba tarafında olan hastalıkları sordu tek tek. Iki tarafta da şeker hastaları var, genetik olabilir dedi. Bende de şeker belirtileri vardi onları söyledim. 1 yılda 15 kilo aldım. Ağız kuruluğu sık idrar vs. Pko nun sebebi zaten insülin direnci dedi.
Sen yine de tetkiklerini güzelce yaptır. Hem doktorlardan sadece biri bunu dediyse seninki ciddi boyutta degildir. Icini ferah tut. Ben ilaç almadan mumkun degil adet olamıyodum. Oldukça ileriydi. O yüzden bu taniyi hemen koymuş olabilir.
Canım şeker ilacına ben de başladım.agnucastonu kesti doktor.prosedürü bu şekildeymiş.kesinlikle yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vermiyormuş.bu doktora çok bel bağlamıştım ama umutlarım yine hüsran.zaten bu ay ilacı kullandım ovulasyon testi yapayım dedim ama ovulasyon testinde silik çizgi bile çıkmadı.benim ilaçsız regl hiç olmadı olmuyorda.bu ilacın klomenden daha etkili olduğu söyleniyor ama bende bu ilaç klomen kadar yaramadı.klonende ufacık da olsa yumurta oluşurdu.bu ilaçla hiç bi yumurta bile oluşmadı...yine doktor araştırması yapacağım yine hüsranla karşı karşıyayım.takip olmadan ilaç verilir mi ne saçma!!!
selam cnm hamılesın cok tebrık ederım.bende aynen senın gıbı asla ılacsız regl olamıyorum.ıkı kere klomen kullandım olmadı.asılama oldum olmadı.femara hapı daha etkılı dıorlar sen onunlamı hamıle kaldın?yazarsan cok sewınırım.
Allah razı olsun canım.evet onunla hamile kaldım.yanında destek olsun diye inofolic combi de kullandım.doktor bu ay ilaca tepki vermemişsin öbür ay iğnelere geçelim demişti.ama ben nasıl oldu bilmiyorum ama kullandığım ay hamile kalmışım.
Peki canim glukofeni kac mg kullandin. Ben sanah 500 aksam 1000 iciyorum
canım benimki hap şeklinde olan.günde bir tablet içtim.bu daha etkili bildiğim kadarıyla.tozla uğraşmadım ben.nekadar guzel.Allahim bizlerede nasib eder ins.inofolic combi derken cnm toz olanmi.sabah iki aksam iki ac karna??sadece femara we inofolic mi kullandin sen??
Hayır
canım benimki hap şeklinde olan.günde bir tablet içtim.bu daha etkili bildiğim kadarıyla.tozla uğraşmadım ben.
Aynen öyle oldu.yumurta takibi yapmadı doktorum.adetim 7 gün kadar geciktiğinde çok net ikinci cizgiyi görmüştüm.hala inanamıyorum ama öyle oldu.femaranın yanında inofolic combi de kullandım ben.mavi bi kutusu var yeni çıktı o da pkolular için.sadece seker hapı femara we folıkasıtmı kullandın yanı cnm smdı sen ?
Aynen öyle oldu.yumurta takibi yapmadı doktorum.adetim 7 gün kadar geciktiğinde çok net ikinci cizgiyi görmüştüm.hala inanamıyorum ama öyle oldu.femaranın yanında inofolic combi de kullandım ben.mavi bi kutusu var yeni çıktı o da pkolular için.
Kendimi bildim bileli pkoluyum.ilk 15 yaşında duydum bu tanıyı.bu kadar yaygın da değildi yani bu tanı.ve inatçı bi pkoydum ilaçsız adet olmadım hiç...pkosun dimi sen ?peki adetlerin kendi gelir miydi yoksa ilaclami geliodu cnm?
Kendimi bildim bileli pkoluyum.ilk 15 yaşında duydum bu tanıyı.bu kadar yaygın da değildi yani bu tanı.ve inatçı bi pkoydum ilaçsız adet olmadım hiç...
Aynen öyle oldu.yumurta takibi yapmadı doktorum.adetim 7 gün kadar geciktiğinde çok net ikinci cizgiyi görmüştüm.hala inanamıyorum ama öyle oldu.femaranın yanında inofolic combi de kullandım ben.mavi bi kutusu var yeni çıktı o da pkolular için.[/QUOTE0]
birde canim senin seker hapinin adi ne kac mg?gunde kactane iciosun?birde nzamandir iciosun seker hapini?
sizde de insülin direnci varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?