Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora da gittim olma ihtimali yok dediOlmaz :)
Üniversite lisans eğitimim devam ediyorGerçek misiniz ya? Eğitiminiz nedir acaba gerçekten merak ettim..
Ben bir daha sürtünmeden şüphelenenlere kızmamaya karar verdim.Gerçek misiniz ya? Eğitiminiz nedir acaba gerçekten merak ettim..
Haha ablacım ya :) çevremde dediğin gibi sürtünme olayları duyunca her şeyden nem kapmaya başladımBen bir daha sürtünmeden şüphelenenlere kızmamaya karar verdim.![]()
Kusura bakmayın şaşırdım üzüldüm de sorunuza.. spermin hangi fizik kuralına göre zıplayıp vajinanıza girip oradan rahminize nasıl ilerleyip yumurtalığınızı dölleyebileceğini düşünebilirsiniz..Üniversite lisans eğitimim devam ediyor
Şirket tuvaletiydi mecburen girmek zorunda kaldım idrar tutamama problemim varSenin orda ne işin var... girmeseydin...
Yemin ederim gerçekBence dalga geçiyor
Abla etrafta okudularımdan dolayı forumlarda böyle şeyler okuduğum için zihnimde yer etti galiba, çok şüphe düştüm üzüldümKusura bakmayın şaşırdım üzüldüm de sorunuza.. spermin hangi fizik kuralına göre zıplayıp vajinanıza girip oradan rahminize nasıl ilerleyip yumurtalığınızı dölleyebileceğini düşünebilirsiniz..
Merak etmeyin hamile kalmak için yukarıdaki olayların gerçekleşmesi yani penis ve vajina arasında tam birleşme olması gerekir..
Yağ kaç?Ablalarım merhaba, bende polikistik over rahatsızlığı var. 14 gündür yasmin kullanıyorum. Mecburen erkek tuvaletine girmek durumunda kaldım. Çok takıntılıyım sonradan aklıma bir şüphe düştü alaturka tuvaletten sperm sıçrayıp gebe bırakma ihtimali olabilir mi?
Olabilir ihtimali var mı demek bu ablacımTuvalete senden önce kim girdiyse, o babasıdır.
23 yaşındayım üniversite lisans öğrencisiyim ablaYağ kaç?
Eğitim durumu ne?
Sene olmuş 2020 bu neyin kafası?
Abla doktora da gittim o da öyle dedi hayal dünyan çok geniş bunun olabileceğini söyleyen kimse doktor olamaz dediŞaka bence![]()