Umumi alaturka erkek tuvaleti

Hem polikistiksin hem dogum kontrol hapi kullaniyosun,klozetten sperm sicrayip🤣🤣 hamile kalirsan guinees rekorlar kitabina girersin..

Kusura bakmayın şaşırdım üzüldüm de sorunuza.. spermin hangi fizik kuralına göre zıplayıp vajinanıza girip oradan rahminize nasıl ilerleyip yumurtalığınızı dölleyebileceğini düşünebilirsiniz..
Merak etmeyin hamile kalmak için yukarıdaki olayların gerçekleşmesi yani penis ve vajina arasında tam birleşme olması gerekir..

liselerd biyoloji eğitimi zayıf.

Çok eski zamanlarda bekar kızlar hamile kalınca hamamda taşa oturdum öyle kaldım derlermiş. Hamama sabah erkekler sonra kadınlar girermiş adamın taşa meni bıraktığına o taşa oturunca da hamile kalınabilceğine inanılırmış. Ama tabii işin aslı öyle değil :KK53:
Yani böyle hikayeler palavra bunu yaşadım diyen insan varsa illaki bi halt yemiştir. Her duyduğuna okuduğuna inanma. :KK67:

Çok eski zamanlarda bekar kızlar hamile kalınca hamamda taşa oturdum öyle kaldım derlermiş. Hamama sabah erkekler sonra kadınlar girermiş adamın taşa meni bıraktığına o taşa oturunca da hamile kalınabilceğine inanılırmış. Ama tabii işin aslı öyle değil :KK53:
Yani böyle hikayeler palavra bunu yaşadım diyen insan varsa illaki bi halt yemiştir. Her duyduğuna okuduğuna inanma. :KK67:
Ayy ilk kez duydum bu hikayeyi muthiiis:D
Ceketini attiyi biliyorum ama :D
Gorun kızlar görün elalemde ne spermler var :D

Back
X