umursamaaz olamıyorum

umut99

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
67
0
16
Bursa
Arkadaşlar 2 yıllık evliyim şimdiye kadar bir sürü sorun yasadık atlattık çok şükür eşimle artık bir düzen oturttuk evliliğimiz oturdu diye düşünüyorum fakat ben bazı şeyleri o kadar çok kafaya takıyorum ki kendimi çok üzüyorum. Mesela kayınvalidem ortada hiç bişy yokken bana karsı tavırları değişiyo ve bu durum ben en mutlu olduğum anlarda bile aklıma geldiğinde beni huzursuz ediyor etrafımdaki gelinlere bakıyorm hiç benm gibi kafaya takan yok bende böyle yapayım diyorum ama bir türlü beceremiyorum kayınvalidem kendini dışarıya karsı özellikle yeni tanıştığı insanlara karsı hoş göstermeyi sevenen dinine bağlı ama herkesin herseyini laf eden özellikle giyim konusunda birazda arkadan konuşmayı seven birisi oğluyla beni de kıskanıyo sanırım evliliğim ilk zamanları ve nişanlılık döneminde çok sorun yasadık oğlumu elimden alacaklar havaları vardı hep şimdi yeni elti adayı geliyor onun yanında yavrum kızım diyo bana ama yalnız kaldığındahiç o sözler yok eşimde bunun farkında her gün arıyorum napıyosun diye aramadığım zaman dün konuşmadık ne yaptın diye öyle bi imalı söylüyoki yani ses totununu tarif edemiyorum huysuz kaynanası olanlar bilir. bu kurban bayramı döneminde sürekli ordaydık bi gün kendi aileme gittik suratı asıldı ailemde olduğumm gün aramamışız merak etmiş bizi neyi merak etti acaba her gün gece yarılarına kadar ordaydık yani böyle söyleyince merak ettiğini söylemiş kadın ne olmuş sanki diye bilirsiniz ama öyle bi ses tonuyla söylüyoki huzursuz edecek sekilde mesela eşimle bi yere gitsek gezmeye eşim söyleyemiyor laf edecekler karısını almış gezdiriyor diyecekler diye yani böyle bi kayınvalidem var eşim amaaan ne derse desin surat asarsa assın boşver hiç kafaya takma diyo ama ben bi türlü bunu yapamıyorum bana söyleyebileceğniz önerileriniz varmı nası davranmalıyım .

Kızım, sen kayınvalideni ve onun tavırlarını böyle dikkate alınca o hep böyle olucak. Sen 1 ye 5 dua et ki, eşin yanından ve senden yana. Sana takma kafana diyor. Takma işte. Yaparsa yapsın. Her yaptığında sen de ona anne yeni gelinin sana bişeymi yaptı çok moralsizsin, komşularla kavga mı ettin keyfin yok de. yani anlat ki, anne sen yılansın takma kafana canım benim. dün konuşmadık ne yapdın derse de ki evleri dipten temizledim o kadar yardıma ihtiyacım vardı ki, anne. istedim arıyayım seni yemegimi yapardın ayaklarım yürümüyordu sonra düşündüm ki, yaşlı kadın bide benim için gelsin mi ordan buraya. gece uyurken de seni düşündüm anne seninle bi gün konuşmayınca sanki bişey kayb etmiş gibiyim ( inşallah seni kayb ederim de kalbinde). de. hemde imalı ses tonuyla de. hiç bişey yapamaz.

Benim eşimde hiç kimseye söylemez ne yaptığımızı, gezdiğimiz falan... Bence söylemesin daha iyi bilmesin madem bu kadar üzülecekse hem size müdahale etmemiş olur

Kayınvalidem beni hiç istemedi. Evlilik için hazırlık yaparken çok üzdü. Eşimin yanında farklı yalnız farklı davrandı. Ama eşim anlayışlıydı ve bende onun nabzına göre şerbet vermeyi bildim. Eşin anlayışlıysa hiç üstüne düşme boşver.

Ben takmamayı çok iyi biliyorum evlenirken birşey mi dedi ben hayır öyle istemiyorum anne dedim güzellikle... Yani zamanla anladı benim istemediğim şeyleri yapmayacağımı... Sen de eşinle mutlu olmaya bak.

inanılmaz güzel yazmışsın ben de feyiz aldım:))))

Benim kayın validem yok nışanlım çocukken rahmete gitmiş Ama olmasını çok isterdim..

takmayacaksın...sadece sana böyle davrandığı zamanlarda kayınvalidene he he anne de geç git ya..madem eşin sana takma diyor takma ne güzel her koca böyle demez kıymetini bil..:) sorun bir tek kayınvalidenin suratıysa amaaaaann salla gitsin be :) kadın huysuzsa buna yapablecek bişeyin yok..eşini bilirsin sadece gerisi boşş:) sen eşinle gez toz arasın dursun..surat asarsa da kafanı çevir bakma görme suratını ilgilenme noldu diye sorma..benimde görümcem biraz sorunlu..ben de ilk başlarda senin gibiydim umrsamaz olamıyordum..baktım ben iyice sinir hastası oalacam düşündükçe..amaaaaan koy g....ne dedim gitti..eşim benim yanımda o da biliyo ablasının huyunu hiç umrumda değil der geçer gider..baktım o öyle davranıyo ben de saldım gitti..önceden ne zaman suratı asılsa noldu abla neyin var derdim kendimi suçlu hissederdim..baktım bi tarafları kalktı bunun..artık hiç ilgilenmiyorum..o da tıpış tıpış geliyo..yaptığı suratta patlıyo içinde..sadece görmemezlikten gel..işe yarayacak..:)

sen beni güldürdün allahda seni güldürsün :)

valla eşinin arkanda olması en büyük şansın..
kadının karakteri belli ne yazıkki değiştiremezsin...
eşini dinle bencede keyfine bak sen gez, dolaş eşinle...

Başkalarının yanında sana yavrum, kızım diyor ya "Ah annemmm, keşke her zaman böyle konuşsan!" de

Söyle gitsin, boz bakalım bir ...

Anlamadığım niye hergün arıyosunki? arayıpta konuşucak nebuluyosun arama haftada 1 ara çok istiyosan. Bak demişsin bigün aramadımmı imalı konuşuo zart zurt merak ediyosa o seni arasın niye hep sen?
Ben kendi anneme hiç aramasam günde 4-5 defa arıyorum kv kıskanıodu bildiğin, yok anneni kaç kere arıyosunda beni aramıyosun okadar da benide arada. Haftada birgün oturmaya gidiyoruz 1günde arıyorum onda bile konuşucak şey bulamıyorum nasılsın neyaptın bitti ne konuşucam ki?
Yakın durdukça sorun çıkartıyolar melek bile olsa sen uzak dur o seni arasın benimki aradı geçen gün telefonda ismini görünce birine bişey oldu sandım meğerse beni merak etmiş.

Ben de inanilmaz feyz aldim, bende bundan sonra boyle yapayim en iyisi...

Malesef bende umursamaz olamiyorum. Fakat sen benden sansli konumdasin ki esin `takma kafana bosver` diyor. Benim esim biraz anne-babasina duskun denilecek kivamda, ama asiri degil Allah`tan. Aradaki dengeyi kurmakta biraz zorlaniyor, tamamen annesinden kaynakli bir durum. Kadin iyi gorunup, yapacagini yapmaktan geri kalmiyor malesef. Esim ara ara durumlari fark etse de, yine de annesi bir noktada.

Benim kayinvalidem bu kadar asiri degil tabii, fakat kiskanclik var malesef. En guzeli kafanda fazla buyutmemek, aklina geldiginde yaptiklari veya davranislari, kendini farkli birseye yonelt. Seni su anda en mutlu eden sey evladindir, ona odaklan mesela...

Bende hamile kaldigimdan beri, stressten uzak kalmaya calisiyorum. Ne zaman canim SIKILSA kayinvalidemden yana, aklimi dogacak bebegim ile mesgul ediyorum... Sanirim bebegim dunyaya geldikten sonra kendimi daha iyi motive edebilecegim... Pozitif bakmakta fayda var nasilsa...

yüz vermişin deliye gelmiş s..mış halıya
*
arama hergün niye arıyorsun yahu :44::44: kendi anneni arıyor musun ki her gün?
gerekene gerektiği kadar değer ver yoksa böyle üzülen sen olursun...

bazı şeyleri minimuma indir.

canmsınız kızlar, vallah takmayın kafanıza, kaynana dırdırı iyi de bir de benim nışanlımın televizyona, maça hayranlığı sevgisi var babası da maç annesi de maç nışanlısı da maç gelecekde doğacak çocukları da maç 11 erkek kaçıyor bir topun ardından sonra diyorlar kadınlar delidir düşünsenize o maç benim gözümde şuanda tüm kaynanalardan daha beter

Allah sana gani gani kolaylık versin,işin zor
Sen gereğinden fazla yüz vermişsin astarını istiyor
Sana söyledikçe,sende ona söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…