Kızım, sen kayınvalideni ve onun tavırlarını böyle dikkate alınca o hep böyle olucak. Sen 1 ye 5 dua et ki, eşin yanından ve senden yana. Sana takma kafana diyor. Takma işte. Yaparsa yapsın. Her yaptığında sen de ona anne yeni gelinin sana bişeymi yaptı çok moralsizsin, komşularla kavga mı ettin keyfin yok de. yani anlat ki, anne sen yılansıntakma kafana canım benim. dün konuşmadık ne yapdın derse de ki evleri dipten temizledim o kadar yardıma ihtiyacım vardı ki, anne. istedim arıyayım seni yemegimi yapardın ayaklarım yürümüyordu sonra düşündüm ki, yaşlı kadın bide benim için gelsin mi ordan buraya. gece uyurken de seni düşündüm anne seninle bi gün konuşmayınca sanki bişey kayb etmiş gibiyim ( inşallah seni kayb ederim de kalbinde). de. hemde imalı ses tonuyla de. hiç bişey yapamaz.
Kızım, sen kayınvalideni ve onun tavırlarını böyle dikkate alınca o hep böyle olucak. Sen 1 ye 5 dua et ki, eşin yanından ve senden yana. Sana takma kafana diyor. Takma işte. Yaparsa yapsın. Her yaptığında sen de ona anne yeni gelinin sana bişeymi yaptı çok moralsizsin, komşularla kavga mı ettin keyfin yok de. yani anlat ki, anne sen yılansıntakma kafana canım benim. dün konuşmadık ne yapdın derse de ki evleri dipten temizledim o kadar yardıma ihtiyacım vardı ki, anne. istedim arıyayım seni yemegimi yapardın ayaklarım yürümüyordu sonra düşündüm ki, yaşlı kadın bide benim için gelsin mi ordan buraya. gece uyurken de seni düşündüm anne seninle bi gün konuşmayınca sanki bişey kayb etmiş gibiyim ( inşallah seni kayb ederim de kalbinde). de. hemde imalı ses tonuyla de. hiç bişey yapamaz.
Ben de inanilmaz feyz aldim, bende bundan sonra boyle yapayim en iyisi...
Malesef bende umursamaz olamiyorum. Fakat sen benden sansli konumdasin ki esin `takma kafana bosver` diyor. Benim esim biraz anne-babasina duskun denilecek kivamda, ama asiri degil Allah`tan. Aradaki dengeyi kurmakta biraz zorlaniyor, tamamen annesinden kaynakli bir durum. Kadin iyi gorunup, yapacagini yapmaktan geri kalmiyor malesef. Esim ara ara durumlari fark etse de, yine de annesi bir noktada.
Benim kayinvalidem bu kadar asiri degil tabii, fakat kiskanclik var malesef. En guzeli kafanda fazla buyutmemek, aklina geldiginde yaptiklari veya davranislari, kendini farkli birseye yonelt. Seni su anda en mutlu eden sey evladindir, ona odaklan mesela...
Bende hamile kaldigimdan beri, stressten uzak kalmaya calisiyorum. Ne zaman canim SIKILSA kayinvalidemden yana, aklimi dogacak bebegim ile mesgul ediyorum... Sanirim bebegim dunyaya geldikten sonra kendimi daha iyi motive edebilecegim... Pozitif bakmakta fayda var nasilsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?